FEEL it

Purcelldreef 15, 5012AH Tilburg
5,0
17 reviews
Purcelldreef 15, 5012AH Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

5,0
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Teodora
3 maanden geleden
Polygel voor mijn nagels is anders als wat ik tot nu toe gewend was. Maar bevalt prima. Prettige lichte behandelruimte en zeer vriendelijke eigenaresse. Kom hier graag terug.
Anoniem
4 maanden geleden
Niki heeft mijn zoontje van 8 behandeld voor bedplassen. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en vond de behandelingen erg fijn. Hij bleef in bed plassen, maar ik merkte in zijn gedrag een verandering. Hij had een erg kort lontje en door de behandelingen werd hij minder snel boos, hij was emotioneel stabieler. Zelf voelde hij ook een verschil. Na ongeveer 6 behandelingen zijn we gestopt en al snel daarna stopte het bedplassen. Mijn zoontje geeft nu zelf aan wanneer hij behoefte heeft aan reiki-behandeling. Meteen daarna voelt hij zich weer fijner.
Natasja
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik kom bij Niki voor polygel nagels en gellac. Niki is erg kundig, ze neemt de tijd voor je en doet haar werk heel goed. Ze werkt hygiënisch en wil het beste voor de klant. Als er tussendoor een nagel breekt dan kan ik altijd meteen bij haar terecht. Maar ook een bezoekje aan haar is erg gezellig!
Ilja van Oirschot
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Anderhalve week geleden langsgeweest voor reiki en een hoofdmassage. Ik ben erg spontaan door Niki ontvangen in haar leuke en karakteristieke salon. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren en voelde me erna super relaxt. Ik maak snel weer een nieuwe afspraak.
Angela Brabers
5 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

FEEL it
Purcelldreef 15
5012AH Tilburg

Aan de Purcelldreef in Tilburg vind je massagepraktijk FEEL it. Hier kun je bij eigenaresse Niki terecht voor een reiki behandeling met holistic pulsing of een fijne hoofdmassage met behandeling van triggerpoints. Niki gelooft dat wanneer je het lichaam zuivere energie geeft, je balans in het lichaam creëert en zorgt voor een diepe ontspanning. Ook stimuleer je zo het lichamelijke en geestelijke genezingsproces. Ben jij toe aan wat meer balans in lichaam en geest? Dan is een bezoek aan FEEL it zeker een goed idee!

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
13:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt