Reviews

4,7
11 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een behandeling door Femke is een unieke, persoonlijke ervaring. Femke is duidelijk een professional, maar tevens een hartelijk mens en oprecht geïnteresseerd. Zoals door anderen opgemerkt, neemt ze ruim de tijd voor je, waardoor iedere behandeling als ‘maatwerk’ voelt. De ronduit perfecte massage zorgt ervoor dat je je na afloop als herboren voelt. Ik ben elke keer opnieuw onder de indruk van deze ervaring en beveel Femke dan ook van harte aan.
Robert Goedhart
4 maanden geleden
Femke geeft heerlijke ontspannen behandeling in een fijne ambiance.
Anoniem
4 maanden geleden
De behandeling is heerlijk om te krijgen. Ik werd me bewust van mijn gespannenheid en tegelijkertijd kon ik ook ontspannen en genieten. Want dat is de intuïtieve massage zeker: genieten! Het is niet een 'standaard' massage. Voor mij was het een 'ervaring'.
Anoniem
5 maanden geleden
Perfect! Nooit eerder zo'n geweldige massage gehad.
Arie Voorburg
5 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Femke Posthumus
Feijenoordkade 12B
3071HK Rotterdam

Femke is masseur en healer en ontwikkelt zich steeds verder naar meer intuïtief en sensitief werken. De praktijk is gevestigd aan de zuidkant van de Maas. Met de massages van Femke kom je tot rust en ben je in staat om te gaan voelen. Je wordt je bewust van spanningen en emoties en geeft aandacht aan wat je bezighoudt. De missie van Femke is het bijdragen aan bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van mens-zijn, fysieke, emotionele en mentale balans en optimale gezondheid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
17:3022:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
17:3022:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
13:3017:00
Zondag
11:0014:00

Massagesalons in de buurt