Flawless by M

Bart Poesiatstraat 62, 1069SE Amsterdam
5,0
7 reviews
Bart Poesiatstraat 62, 1069SE Amsterdam

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zo blij met mijn wimpers! Goed advies, kom vaker terug!
danine van Pelt
18 dagen geleden
Een hele professionele, hygienesche , klantvriendelijke beautysalon , ik ben super tevreden met mijn behandeling me huid voelt en ziet als herboren , ik kom zeker vaker langs , en iedereen aan te raden 😍👌🏽
A
2 maanden geleden
Loaiza
3 maanden geleden
Vandaag weer een heerlijk treatment gehad van Mouna. Ik ervaar de behandelingen altijd als erg prettig. Ik merk dat er altijd alle tijd voor de behandeling wordt genomen. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Mijn huid voelt schoon en zacht na de behandeling. De salon is ook prima te bereiken, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. Je krijgt zeker waar voor je geld ;)
Tugba
4 maanden geleden
Een fijne sfeer en heerlijke producten. Mijn huid is zoveel strakker geworden na 3 behandeling al. En heerlijke verwennerij om eens per 4-6 weken m’n gezicht te laten behandelen.
Saida
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Flawless by M
Bart Poesiatstraat 62
1069SE Amsterdam

Bij Flawless bij M aan de Bart Poesiatstraat in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide gezichtsverzorging. Eigenaresse Mouna weet door haar kennis en ervaring precies wat jouw huid nodig heeft om deze weer te laten stralen. Je kunt dan ook met een gerust hart vertrouwen op haar expertise zodat jij de mogelijkheid krijgt om heerlijk te ontspannen. Naast een fijne facial kan Mouna tevens jouw wimpers omtoveren tot prachtige eyecatchers. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren.

Maandag
13:0019:00
Dinsdag
13:0019:00
Woensdag
13:0018:00
Donderdag
09:0019:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt