Floating Hair

Korte Hoogstraat 18, 3011GL Rotterdam
4,9
46 reviews
Korte Hoogstraat 18, 3011GL Rotterdam

Reviews

4,9
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Melek was great and I was very pleased with my haircut. Highly recommend!
Anoniem
4 dagen geleden
Wat een fijn adres! Melek heeft mijn haar erg mooi geknipt. Ze is rustig en vriendelijk en neemt ook de tijd. De salon zit op een centrale locatie en is ruim opgezet. Omdat Melek alleen werkt, heb je bovendien niet het rumoer dat je in sommige andere salons treft. Prijs-kwaliteit is dik in orde. Floating Hair is voor mij echt een ontdekking; kom er zeker terug, dank je wel!
Susanne
5 dagen geleden
Melek is een van de beste kappers die ik ken. Voorheen ook bij Rob Peetoom geweest maar ik ga toch echt liever naar Floating Hair. Ze geeft je goed advies, gebruikt heerlijke producten en kan perfect knippen. Daarnaast hebben we het ook altijd erg gezellig & neemt ze de tijd voor je. Geen twijfel dat Melek een hair stylist is in hart en nieren!!
Linsey Sterk
5 dagen geleden
Ik was deze eerste afspraak afgegaan op de positieve berichten op deze site. Goede ervaring. Meteen de tweede afspraak ingepland!
Femke
10 dagen geleden
Absolutely loved my haircut! Definitely coming back.
Tessa
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Floating Hair
Korte Hoogstraat 18
3011GL Rotterdam

Aan de Korte Hoogstraat in het centrum van Rotterdam vind je Floating Hair. In deze kapsalon kun je bij eigenaresse Melek terecht voor verschillende looks. Melek is erg ervaren en kan heel goed zien welk kapsel of welke kleur het beste bij je past. Dit doet ze door bij het kleuren van je haar goed te kijken naar je huids- en oogkleur, en bij het knippen kijkt ze ook naar je gezichtsvorm en haartype. Ze droogt na afloop altijd het haar om te kijken hoe het valt en geeft dan, zo nodig, nog een final touch. Door middel van milieuvriendelijke producten en haar professionele blik verlaat jij de salon helemaal tevreden met een goed kapsel.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt