Formosa Beauty Salon

Kromoord 21, 1188JG Amstelveen
4,8
28 reviews
Kromoord 21, 1188JG Amstelveen

Reviews

4,8
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
En ontzettend fijne behandelaar
Cira Vaseur
2 maanden geleden
Bezoek voor eerste keer aan pedicure. Fijne ervaring en kan dit niet vergelijken maar was voor mij een prima behandeling , in een gastvrije omgeving. huiswerk meegekregen , zeker tot een volgende keer.
Wim
4 maanden geleden
Fijne vrouw, deskundig, werkt zorgvuldig en denkt mee met jouw wens. Is ook rustig en merkt dat ze veel ervaring heeft. Absolute aanrader!
Jesse
5 maanden geleden
Anita
5 maanden geleden
Ik vond het een nette en deskundige behandeling. Vriendelijke benadering. Goed advies voor wat ik verder nog aan mijn voetproblemen kon doen ( bijv.welke schoenen het beste voor mij zijn ). De pedicure wist precies tot waar ze kon gaan, met nagels behandelen / knippen / eelt en likdoorns verwijderen. Ze heeft jarenlange ervaring. Voor de behandeling had ik pijnlijke voeten, daarna niet meer ! Mocht ik in de toekomst weer last krijgen van mijn voeten,ga ik er weer heen.
Anja
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Formosa Beauty Salon
Kromoord 21
1188JG Amstelveen

Formosa Beauty Salon creëert een rustmoment en helpt je huid terug in balans. Hsien-lin draagt zorg voor een perfecte behandeling afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Hsien-lin is gediplomeerd Skin-expert op het gebied van Microdermabrasie gezichtsbehandelingen en acnebehandelingen. Door producten van Reviderm te combineren met de behandeling verbetert je huidconditie en straalt je huid weer! Gun jezelf deze prettige ervaring, want ook jouw huid, man of vrouw, kan mooier worden dan je ooit had durven dromen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0012:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt