Formosa Beauty Salon Reviews

Kromoord 21, 1188JG Amstelveen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
52 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voel mij zeer op mijn gemak in de salon en heeft kennis van zaken Schoonheids behandelingen , ontharen, manicuren en pedicuren , voetreflex Gewoon top 👍
Hele schone salon, hygiëne uitstekend. Zeer zorgvuldig te werk. Ik kom er heel erg graag.
Best experience ever! Highly recommended! I’m a very sensitive person and for me pedicure was always painted until I have met Lin! Strong professional and the most caring person! Same positive experience with all cosmetic procedures, which next to amazing effects offers you such a relaxing atmosphere. I was definitely a different person every time I have left the salon!
De salon is heel erg schoon. Afspraken worden heel goed op tijd nagekomen. Ze is erg geïnteresseerd en aardig, maar ook snel en kundig.
Ik kom inmiddels meer dan 10 jaar bij Hsi-Lin.Bij binnenkomst is de sfeer al prettig. Licht, schoon. De behandelingen bij mij varieren van pedicure tot een gezichtsbehandeling. Hsi-Lin is een vakvrouw met het hart op de juiste plaats. Ze geeft goed advies en is geen type die je producten "aansmeert" als het niet nodig is. Haar prijzen zou ik gemiddeld willen noemen. Het is altijd weer een feestje als ik er heen ga.
1
2
34
11