Four Clinics

Stavangerweg 21-18, Groningen

Sorry, Four Clinics is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Salon Monté

67 reviews
Vechtstraat 66, 9725 CW Groningen, Netherlands

Beautycare Next Level

192 reviews
Van Iddekingeweg 136, 9721CK Groningen

Chic Wax & Beauty

1675 reviews
Poelestraat 52, Groningen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

5,0
19 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Janine heeft mijn wenkbrauwen super mooi gewaxt! Ben helemaal tevreden.
Perfect! Prachtige salon, enorm gastvrij en een gezellige sfeer. Helaas kon ik zelf wat minder kletsen omdat ik mijn stem kwijt was maar Janine is ontzettend lief en gezellig, waardoor de tijd zo voorbij was! Resultaat van de behandeling ook super. Eerste keer dat ik geen enkel ongemak heb ervaren. Ik had in eerste instantie geboekt als eenmalige behandeling, maar na deze ervaring kom ik kom zeker terug!
Perfect en goede tips!
Super leuke dame! Super vriendelijk ik kom hier zeker weer
Heerlijke behandeling, fijne sfeer
Toon meer reviews...

Over

Four Clinics
Stavangerweg 21-18
Groningen

Four Clinics staat voor kwaliteit, eerlijkheid en een ontspannen sfeer. Bij ons kunt u ongeacht welk huidtype u heeft terecht voor laserontharing, huidverbetering, Hydra Facial behandelingen en het perfectioneren van uw wimpers, wenkbrauwen of nagels. Ons doel is om zichtbaar het resultaat te bereiken wat u voor ogen heeft!

Four Clinics is een kliniek in Groningen gespecialiseerd in de nieuwste technieken laserontharing en huidverbetering. De kliniek staat voor kwaliteit en maakt gebruik van de beste apparatuur. Zo beschikken zij voor laserontharing over de krachtige Diode Ice laser die geschikt is voor alle huidtypes. Op het gebied van huidverbetering beschikken zij over een Hydra Facial apparaat en microneedling apparatuur

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte op loopafstand.

Het Team:
Goed en professioneel opgeleid met de nodige kennis. De behandelingen worden uitgevoerd door eigenaresse Janine. Voor laserontharing, huidverbetering en de overige behandelingen zijn naast diploma’s en certificaten ook de nodige trainingen gevolgd.

Wat we leuk vinden aan de salon:
• Sfeer: Professioneel en ontspannen.
• Gespecialiseerd in: Four Clinics is een kliniek in Groningen gespecialiseerd in laserontharing, huidverbetering, Hydra Facial behandelingen en het perfectioneren van uw wimpers, wenkbrauwen of nagels.
• Merken en producten: Zij werken o.a. met bekende merken als: Alpha-H, Institute BCN, Esthemax, Perfect Eyelash, Mr. Highbrow Amsterdam, Dyotics en The Gel Bottle.
• De extra's: Gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten