Future looks

4,9
82 reviews
In The Gallery Studios, Bilderdijkstraat 77, Amsterdam, 1053KM
Vandaag open: 10:00 - 17:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
82 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Ik vond dat ze mijn haar had geknipt zoals ik het wilde. Ze nam de tijd en was supergezellig. Wat ik wel jammer vond is dat ze geen haar producten gebruikte nadat mijn haren werden gewassen. Had graag het resultaat daarvan gezien willen hebben. Wel heeft ze geadviseerd wat voor soort haar producten ik moet gebruiken.
Toon reactie salon...
Kundig: Kim wist exact wat de beste knipmethode was voor mijn type haar en het zit nu goed in model. Heel erg tevreden. En niet onbelangrijk: Kim is een zeer prettig persoon in de omgang.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
T is altijd top bij Kim. Deze keer een nieuwe kleur bepaald in samenspraak. Ben er heel blij mee.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kim
Eigenaresse Future looks Amsterdam
4.9
57 reviews

Over

Lieve klanten, Ik ben Kim Honders, geboren in 1982 in Utrecht. Ik woon samen met mijn partner en 2 mooie kindjes in hartje Utrecht. Ik ben een gepassioneerd kapper en doe het nog steeds na ruim 20 jaar met veel liefde. Iedere klant droomt weg bij mijn wasmassage techniek, ik hoor zo vaak ; Kim “dit moet je zeker promoten” echt te goed ! Ik deel het dus even bij deze… I love droog haar knippen op de natuurlijke valling want elk haar is anders en knip niemand op dezelfde manier en stijl. Klanten zeggen ook…je doet ‘t weer anders en ik zie me haar steeds beter vallen, vragen dan ook gelijk wat mijn geheime trucjes zijn en wat ik heb gebruikt in hun haar. Ik ben altijd bezig in mijn hoofd met het maken van nieuwe creaties, wat kan ik doen om die nog beter en toffer te maken, knippen is wel echt mijn ding! Ik hou niet van stilstaan wil altijd nog harder gaan dan ik mezelf kan bijhouden..dat is thuis ook zo,letterlijk. Dat mijn partner ook wel eens zegt…nu ga je zitten en blijf je zitten’ In 2020 heb ik voor het eerst even na een lange tijd,tijd voor mezelf genomen en mijn vaste klantenkring losgelaten, gelukkig weten ze me nu ook wel weer te vinden. Corona jaar was voor iedereen waarschijnlijk wel een pittig jaar maar daarna gingen er wel weer deuren open voor me. Het was tijd. Tijd om een leuke vertrouwde plek te gaan openen. Ik droomde al veel langer van een eigen salon maar ook niet weer zo’n gewone salon. Het moest wel vernieuwend zijn en nog meer kansen bieden. Toen ik benaderd werd door The Gallery” dacht ik…het is nu of nooit! Dit is een mooie opstap. Vandaar de naam Future looks..mijn toekomst en vooral onze toekomst. Vooruit blijven kijken en niet meer achteruit. Ik ben nu 6 maanden open en ik zie elke maand groei en perspectieven dus mag daar best trots op zijn. Ik heb me hart gevolgd… Er werken daar ook zelfstandige ondernemers die allemaal in de beauty sector zitten en hun eigen zaakje hebben. Een mooi concept en mijn klanten kunnen dus ook voor meerdere behandeling terecht op een plek, helemaal van deze tijd! Thanks for reading 📖 Ik hoop je gauw eens te zien bij Future looks Amsterdam. With Love, Kim.

Behandelingen

Haar
Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kim

Vakkundig6
Getalenteerd5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
Kindvriendelijk
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi

Over

Future looks
In The Gallery Studios
Bilderdijkstraat 77
1053KM Amsterdam

Future looks is a hair salon based in The Gallery Studios in Amsterdam. This salon is the place to be for various hair treatments. Whether you need a haircut, a hair conditioning treatment or a colouring treatment, specialist Kim makes sure you will leave the salon with a beautiful new look!

Nearest public transport:
The salon is close to bus & tube stop Bilderdijkstraat.

The team:
Kim has more than 20 years of experience in the hair industry.

What we like about this venue:

  • Atmosphere: Warm atmosphere for young and old.
  • Specializes in: Custom-made hair colors.
  • Brand and products used: Organic and vegan products.
  • The extra touches: Kim has started her own salon in March 2021 within The Gallery Studios.
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2021

Kappers in de buurt