Gaia body and mind

Walsdorpstraat 17, Den Haag, (6de verdieping)
5,0
12 reviews
Walsdorpstraat 17, Den Haag, (6de verdieping)

Alle behandelingen

Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
allemaal boeken bij Gaia body and mind, zij is zo goed geen woorden voor !!! ga zo door ben trots op je
Deborah
6 dagen geleden
Al mijn zintuigen werden geprikkeld bij een bezoek aan Gaia body and mind. Heerlijke etherische oliën, de perfecte ambiance en een uitmuntende massage. Ook heeft ze een hele fijne energie om haar heen hangen. Hierdoor voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik ben al een aantal keer geweest en dat zal ik blijven doen.
Maureen Spier
12 dagen geleden
Perfect!
Solo
12 dagen geleden
Ik ben verschillende keren voor zowel een reiki behandeling als een ontspanningsmassage bij gaia body and mind geweest. Voor mij begint het ontspannen al in de wachtkamer waar ik elke keer heel prettig ben ontvangen. Er is steeds weer uitgebreid de tijd voor mij genomen, waardoor ik niet gehaast de tafel op ben gegaan. De geuren en geluiden die de behandelkamer vullen creëren een zeer ontspannensfeer die de massage en reiki ondersteunen. Ik heb de behandelingen op zichzelf als professioneel en effectief ervaren. Wat voor mij opvallend was, en wat gaia voor mij onderscheid van de meeste salons, is dat ik na de behandeling even kon blijven liggen en zo de ontspanning vast kon houden. Ik ben als herboren, vol met nieuwe energie, mijn dag verder gaan voortzetten. Gaia is voor mij zeker een aanrader!
Genevieve
12 dagen geleden
Bij Gaia body and mind word ik vriendelijk en professioneel geholpen. De sfeer is goed, ontspannen. Jovanka creëert voorafgaand aan de massage een rustmoment, iets wat ik zeer prettig vind, aangezien ik meestal na veel haasten arriveer. Door een kopje thee, rustgevende muziek en een ontspannen geur, ben ik meteen in een andere, rustigere zone. Vanaf dat moment neemt zij alles even van mij over en ik laat het toe. Haar energie is puur en de massage die zij geeft is een genot. Jovanka lijkt exact aan te voelen wat ik nodig heb en ik ontspan volledig. In een heerlijke warme roes wandel ik de salon uit. Wat een vakvrouw!
Valerie van Velzen
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Gaia body and mind
Walsdorpstraat 17
Den Haag
(6de verdieping)

Bij Gaia body and mind in Laakhaven-West te Den Haag (Walsdorpstraat 17, 6de verdieping) kun je een tijdje helemaal ontstressen middels verschillende massages waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. Denk aan Reiki of een ontspanningsmassage voor je hele lichaam. Maar je kunt ook een bepaald deel van je lichaam alle focus geven.

De salon combineert holistische en klassieke massages om op die manier een balans tussen lichaam en geest te creëren. Masseuse Jovanka is een ware specialist in massages. Dus je kunt zorgeloos wegdromen tijdens elke behandeling!

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
11:0015:00
ZoZondag
11:0015:00

Massagesalons in de buurt