Saijai Wellness

Willem de Zwijgerlaan 76 B, Den Haag
4,6
340 reviews
Willem de Zwijgerlaan 76 B, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,6
340 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Perfect as usual
Anoniem
één dag geleden
Voor mijn 1e behandeling en Rug schouder nek massage van 30 min gekozen om te kijken hoe het bevalt. Ik heb heel veel last van vastzittende spieren, en de behandelaar vond alle plekken en nog andere waarvan ik me niet eens bewust was. Van binnenkomst tot vertrek alles perfect. Natuurlijk is een behandeling niet genoeg om van mijn klachten langdurig af te komen. Ik ga zeker weer terug!
Anoniem
3 dagen geleden
Was mijn allereerste massage, wist niet wat ik kon verwachten en was wel een beetje zenuwachtig. Toen het personeel mij verder begeleidde was ik al snel op mijn gemak en kon het ontspannen beginnen. Vriendelijk personeel en weten je goed het gevoel ‘klant is koning’ te geven. Hemelse ervaring, ik kom zeker nog een keer terug!
Anoniem
4 dagen geleden
Mooie rustige salon en zeer fijne, vakkundige en diep ontspannende massage. Een aanrader!
Anoniem
5 dagen geleden
Massage was prima. Personeel die de massage deed was hartstikke aardig, alleen was de hostess verschrikkelijk. Geen welkom toen we binnenkwamen, ze deed de deur open en er werd niet eens naar ons gekeken. Niet gevraagd of we een afspraak hadden of iets dergelijks. Dat heeft de hele beleving een beetje verpest.
Nisha
6 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Saijai Wellness
Willem de Zwijgerlaan 76 B
Den Haag

In het Statenkwartier in Den Haag is Saijai Wellness gevestigd. In deze authentieke Thaise massagesalon kun je terecht voor traditionele Thaise massages, aromatherapie of bijvoorbeeld een voetreflexmassage. Eigenaresse Saijai heeft haar diploma’s behaald op de beroemde Wat Pho Traditional Medical School in Bangkok en ook het interieur is afkomstig uit Thailand. Het personeel is zeer ervaren en hecht zeer veel waarde aan hygiëne. Een bezoek aan deze salon zorgt ervoor dat je je even een moment in Thailand waant en heerlijk kunt ontspannen.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt