Gerard Vos Kappers

Vaartweg 22, 1211JH Hilversum
3,9
12 reviews
Vaartweg 22, 1211JH Hilversum

Reviews

3,9
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jacqueline
één maand geleden
Wat mij altijd verbaasd is dat als je vraagt om de puntjes eraf er vaak verlate veel vanaf wordt gehaald naar wens, daarnaast wilde ik veel luchtigheid en volume gefohnd worden voor een feest en dat was ook niet gelukt. Toen ik het zelf had gewassen waren de lagen zo enorm bot echt enorm vervelend
Anoniem
5 maanden geleden
Voor het eerst naar Gerard Vos geweest dus geen idee wat me te wachten stond.wel via via gehoord dat het een goede kapper is. En inderdaad ik ben zeer te tevreden met het resultaat en ik kom zeker terug. Wat ik ook prettig vind is dat je 1 bedrag moet betalen voor een behandeling, maar daar zit dan ook echt alles in. Tegenwoordig moet je voor alles wat men voor je haar gebruikt extra betalen. Hier niet !
Anoniem
10 maanden geleden
prima salon, nemen de tijd, zonder haastgevoel.
Anoniem
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Gerard Vos Kappers
Vaartweg 22
1211JH Hilversum

Gerard Vos Kappers aan de Vaartweg in Hilversum is geen gewone kapper. Hier werken ze al jarenlang met een vast en eigenzinnig team. Hun doel is om alle klanten van een mooi en hoogwaardig kapsel te voorzien. Elk teamlid heeft zijn eigen stijl, je gaat hier dan ook niet naar de kapper maar kiest specifiek voor het teamlid dat bij je past. Ze zijn sterk in zowel de klassieke, als de modernere kapsels. Met de coupe soleil als absolute specialiteit onder de verfbehandelingen. Er wordt gewerkt met producten van Kevin Murphy en Olaplex.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt