Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos

Oostzijde 66, 1502BJ Zaandam
4,7
31 reviews
Oostzijde 66, 1502BJ Zaandam

Reviews

4,7
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Thea
7 dagen geleden
Massage was lekker, rustig kamertje, lekkere oliën.
Erica
12 dagen geleden
Met mijn vele en complexe klachten weet Veroni de juiste adviezen te geven en na deze op te volgen voel ik mij echt stukken beter! Ook op het gebied van de juiste voeding. In een korte tijd had ik aanzienlijk verminderde klachten en ben zeer tevreden en hou nu mijn gezondheid op peil
Selda
17 dagen geleden
Mijn maandelijkse behandeling daar kijk ik altijd naar uit. Het is voor mijn lichaam een soort onderhoud zodat ik de rest van de maand weer goed in mijn vel zit.
Hanneke
3 maanden geleden
Fijne, zachte handen én sfeer. De behandelkamer is rustgevend ingericht en voelt als een warme deken over je heen. Door de kleine ruimte voelt het al gauw knus en veilig aan. Veroni straalt een aangename ‘calmness’ en ‘weten wat ze doet’ gevoel uit en dan weet je dat je voeten in goede handen zijn.
Janine
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos
Oostzijde 66
1502BJ Zaandam

Bij Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos kun je terecht voor ontspanningsmassages, hot stone massage of kruidenstempelmassage. Tevens kun je hier ook terecht voor voetreflextherapie. Je voeten staan in verbinding met heel je lichaam en middels voetreflextherapie kunnen diverse klachten en kwaaltjes verminderd of verholpen worden. Eigenaresse Veroni heeft veel ervaring met voetreflextherapie en helpt jou dan ook graag van jouw klachten af. Alle massages hebben een ontspannende werking en zorgen ervoor dat jouw spierknopen of andere lichamelijke pijntjes worden weggenomen.

Maandag
13:0020:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:4516:30
Donderdag
13:0020:30
Vrijdag
08:4514:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt