Glam Point Beauty Salon

Czarinastraat 7, 1505RB Zaandam
4,6
94 reviews
Czarinastraat 7, 1505RB Zaandam

Reviews

4,6
94 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zo'n twee weken geleden voor het eerst bij deze salon geweest voor een gellak/manicure. De gellak zou zo'n 2 à 3 weken moeten blijven zitten. Binnen een week was er één nagel helemaal af. Ik heb contact opgenomen en deze nagel is kosteloos opnieuw gedaan. Drie dagen later lagen ook de andere negen nagels eraf. Opnieuw contact opgenomen en een dag later werd ik teruggebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Na afloop van deze afspraak bleek dat deze herstelronde niet onder de garantie valt en werd de behandeling gewoon in rekening gebracht. Zeer slechte service! Ook de hygiëne in deze salon laat zeer te wensen over. De 'nageltafel' ligt vol huid- en nagelschilfers en veel dingen (zoals de UV-lamp, de nagelvijlen of het kussen waar je hand op ligt) worden niet of nauwelijks schoongemaakt, en zeker niet na elke klant. Ik kom hier niet meer.
Iris
4 dagen geleden
De ontvangst was goed, ik kreeg een drankje aangeboden. De uitleg en werkwijze helemaal prima. Anna is een professional, ze neemt alle tijd voor het gewenste resultaat. Mijn werkbrauwen zien er prachtig uit en krijg alleen maar complimentjes.Ik ga Anna aanbevelen. 1 tip: als jullie lunchen, doe een briefje op de deur, zodat de klant dit weet.
Joan
5 dagen geleden
Jasper
10 dagen geleden
Paulina
15 dagen geleden
Annemieke
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Glam Point Beauty Salon
Czarinastraat 7
1505RB Zaandam

Midden in het centrum van Zaandam vind je Glam Point Beauty Salon. Bij deze salon, gevestigd aan de Czarinastraat, kun je terecht voor een volledige make-over. Van een nieuw kapsel tot een manicure en wimperextensions, het team staat met hun hart, tijd en kennis voor je klaar om je te helpen en te verwennen. Wanneer je een bezoek brengt aan Glam Point Beauty Salon ervaar je dit als een echte traktatie aan jezelf.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt