Reviews

4,3
58 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Marjolein
8 dagen geleden
Janet
2 maanden geleden
Aardig personel,professionel,
Carina
2 maanden geleden
Ik heb gelnagels laten zetten met gellac voor 55 euro. De nagelstyliste bleef constant de zijkanten vijlen ondanks ik aangaf het niet fijn te vinden. Met als gevolg dat ze 1 kant kapot gevijlt heeft, het vel kwam los waardoor het ging bloeden. Zonder excuses aan te bieden wilde ze zelf de behandeling stop zetten. Plus ze vond niet dat het aan haar lag want ze had alleen mijn nagellak eraf gehaald. Voor de goede orde ben ik aardig gebleven, aangezien ik deze afspraak al meer dan vier weken geleden had geboekt en ik simpelweg geen tijd heb om weer een nieuwe salon te zoeken. Ik sluit graag met positieve noot af. De nagelstyliste haalt de resten aan de onderkant van je nagels weg wat vele vaak laten. Dat is erg prettig. Daarnaast verblijft ze in een leuk pand.
Shirley
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Mijn eerste keer werd ik heel persoonlijk ontvangen! Ik vind het een prachtig pand! Dus dat alleen al 5*! Ik werd lief en hartelijk behandeld door Joyce en haar stagiaire! ❤ 10/10 would come again! ❤ love it!
Romy Noach
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Goldfinger
Zuiddijk 123
1501CD Zaandam

Eigenaresse Joyce van Goldfinger start jaren geleden de eerste kunstnagelstudio/schoonheidssalon in de Zaanstreek. Later breidt Joyce Goldfinger uit met een opleidingsinstituut voor schoonheids- en nagelstylisten. Het team levert goede kwaliteit, uitstekende service en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Naast een manicure of pedicure kan je hier ook kunstnagels laten aanbrengen. Verder zijn de medewerkers gespecialiseerd in figuurcorrectie, wimperextensions en permanente make-up.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt