Goldfinger

Zuiddijk 123, 1501CD Zaandam
4,1
73 reviews
Zuiddijk 123, 1501CD Zaandam

Reviews

4,1
73 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lieve vrouw, doet erg haar best. Leuke en mooie plek. Alleen was de behandeling zelf niet zoals verwacht, zie geen verschil van voor en na. Raad de wimperlifting zelf niet aan, vind het geldverspilling. Ik denk niet dat het aan haar lag maar aan de behandeling zelf!
Kayleigh Lesage
2 maanden geleden
Bij Joyce altijd de meest perfecte nagels, nog nooit een lelijke set gehad. Mocht er wat mis zijn met een nagels kon ik altijd terug komen met een nagel, echte service. Een ware vak vrouw met talent!
Romy
4 maanden geleden
Het was de eerste keer dat ik acryl nagels liet zetten. Joyce is een hele lieve vrouw en werd ook heel hartelijk ontvangen. Ze verzekerde me met haar 30 jaar ervaring dat ik op haar moest vertrouwen, dus dat heb ik gedaan. Het resultaat was teleurstellend. Acryl nagels niet mooi afgewerkt, nagelriemen beschadigd, de shellac nagellak was er ook heel lelijk op gelakt. Ik heb ze meteen 2 dagen later bij een andere salon laten weghalen en die waren met stomheid geslagen over het resultaat en het bedrag wat ik ervoor betaald had. Erg teleurgesteld jammer genoeg.
Manoushka
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Mooie karakteristieke zaak met erg vriendelijk personeel
Tamara
4 maanden geleden
Gema
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Goldfinger
Zuiddijk 123
1501CD Zaandam

Op de Zuiddijk in Zaandam zit de beautysalon Goldfinger. Eigenaresse Joyce is Goldfinger begonnen als schoonheidssalon. Later breidt ze uit met een opleidingsinstituut voor schoonheids- en nagelstylisten. Het team levert goede kwaliteit, uitstekende service en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Naast een manicure of pedicure kan je hier ook kunstnagels laten aanbrengen. Verder zijn de medewerkers gespecialiseerd in figuurcorrectie, wimperextensions en permanente make-up.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt