Reviews

4,5
518 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De behandeling voor me liep uit, waardoor ik langer moest wachten. Was voor mij geen probleem en excuses werd gemaakt. Fijn en netjes geknipt!
Anoniem
6 uur geleden
Mika
één dag geleden
De dame die mij hielp was erg lief en kundig. Ze legde veel uit, nam de stijd en stelde mij op mijn gemak. Erg professioneel dus! De volledige vijf sterren zouden ze krijgen als de ruimte net wat mooier had geweest. Het was schoon, wat natuurlijk het belangrijkste is! Maar de handdoeken waar ik op lag waren bijvoorbeeld oud (al zag ik niet dat ze schone neerlegde), de deur klemde en kon niet dicht en er zaten enkele kapotte plafondplaten. Maar ik kom zeker terug!
Vivian
één dag geleden
Erg vriendelijk personeel, ik word altijd snel geholpen en de kwaliteit van de behandeling is super. Ik ben altijd mega tevreden!
Jimmie
één dag geleden
Ik ben totaal niet tevreden over Gorgelicious. Allereerst liep het 15 minuten uit, wat ik kan begrijpen. Vervolgens zegt ze dat ik een groot stuk dood haar heb en ze hamert erop dat ik vaker moet gaan. Ik geef aan dat ik het geen probleem vind om een groter stuk af te laten knoppen. Vervolgens vraagt ze hoe het komt dat m'n haar zo slecht is. Vervolgens zegt ze, je hebt wel echt pech he. Ik ben hier niet om m'n eigenwaarde omlaag te krijgen! Ook was het chaotisch in de kapsalon. Ze nam de kapster de telefoon op terwijl ze me aan het knippen was. Al met al geen goede ervaring.
Clea
5 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Gorgelicious
Zwart Janstraat 19 b-21b
3035AK Rotterdam

Gorgelicious is de alles in één salon; zowel een kapsalon als een beautysalon. Hier kun je terecht voor een nieuwe coupe, verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, epileren en harsen. In de schoonheidssalon wordt gewerkt met de producten van Dermalogica, welke ook zeer geschikt zijn voor de gevoelige en donkere huid. Klantvriendelijkheid, hygiëne en goede service staan in deze salon voorop en ze zijn zeven dagen per week geopend. Get that gorgeous look.

Maandag
13:0017:00
Dinsdag
13:0018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
13:0017:00

Kappers in de buurt