Great Beauty Bar - Hudson's Bay Amersfoort

Utrechtsestraat 27, 3811LA Amersfoort. Onderdeel van Great Beauty Bar Hudson's Bay.
3,3
16 reviews
Utrechtsestraat 27, 3811LA Amersfoort. Onderdeel van Great Beauty Bar Hudson's Bay.

Reviews

3,3
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Gereserveerd voor een behandeling, bevestiging gehad maar eenmaal bij hudson’s bay aangekomen was er niemand die ons (mijn zusje en mij) kon helpen met de gellak. Zou terug gebeld worden op die dag (vrijdag) maar tot op vandaag nog niks gehoord (dinsdag). Erg jammer.
Marije
2 maanden geleden
Leuke locatie, handig om tijdens het shoppen even mijn nagels te kunnen laten doen. Ze hadden leuke nieuwe kleurtjes. Prima resultaat, ik kom zeker vaker terug.
Laura
3 maanden geleden
Ik ben niet behandeld want er was niemand aanwezig. Ondanks de herinneringen die ik kreeg was er niemand aanwezig om mij te helpen en ze hebben me nog niet gebeld voor nieuwe afspraak. Ben teleurgesteld
Siegnaida
3 maanden geleden
Toen ik uiteindelijk geholpen werd ging het heel goed! Niks op aan te merken. Enige nadeel was dat deze site tijdstippen opgaf waarop ze niet geopend waren en mijn afspraak helaas twee keer werd afgezegd. Dit is netjes opgepakt door de salon zelf
Anoniem
3 maanden geleden
Erg teleurstellend, gellak manicure laten doen, toen mijn nagels gedaan waren leek het alsof het al 1,5 week aan uitgroei had?! Ze had heel veel ruimte over gelaten waardoor het er uitzag alsof het er al een hele tijd op zat. Ik noem dit gewoon oplichterij. Net mijn nagels bij een andere salon laten doen, toen ik dit vertelde en liet zien stonden ze er ook erg raar van te kijken.
ReviewvanM
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Great Beauty Bar - Hudson's Bay Amersfoort
Utrechtsestraat 27
3811LA Amersfoort

Bij de Great Beauty Bar – Hudson’s Bay in het centrum van Amersfoort kun je terecht voor verschillende nagel- en beautybehandelingen. Onderbreek je shopsessie even om te genieten van een heerlijke facial of massage of laat je nagels prachtig lakken met CND Shellac. Je kunt er ook terecht voor advies over haarextensions. Tevens exclusief verkrijgbaar: de Anastasia Beverly Hills Brow Treatment. Het team van experts zorgt ervoor dat je alles om je heen even kunt vergeten terwijl jij in het middelpunt van de behandeling staat. Een bezoek aan de Great Beauty Bar zorgt voor een welverdiende beautyboost.

Let op: de Great Beauty Bar is te vinden bij de cosmetica-afdeling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:0018:00
Donderdag
13:0018:00
Vrijdag
13:0018:00
Zaterdag
13:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt