Haarfijn Kappers - Overvecht

Zamenhofdreef 1, 3562JT Utrecht. Onderdeel van Haarfijn Kappers.
4,3
23 reviews
Zamenhofdreef 1, 3562JT Utrecht. Onderdeel van Haarfijn Kappers.
Dalurenkorting

Reviews

4,3
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Michiel
één dag geleden
kasper
15 dagen geleden
Ik ben super geholpen Ben blij de deur uit gegaan dat gebeurt niet vaak dus Dit word mijn kapsalon Top gedaan kapster Kim.! 👍🏻
Setten
17 dagen geleden
Leuk contact gehad maar alles wat ik niet wilde dat ze knipte is toch gebeurd helaas. Wilde geen trappenhuis in mijn haar van lagen en heb nu echt drie lagen waarvan de kortste korter is dan mijn voorste pluk. Jammer want verder was de kapster erg leuk.
Ingeborg Renes
19 dagen geleden
Bij binnenkomst werd ik erg vriendelijk begroet. Ik moest 2 minuten wachten en mocht daarna plaatsnemen in de kappersstoel. Er werd direct aan mij gevraagd wat mijn wensen zijn. De behandeling was erg goed en ik ben erg blij met het resultaat! Er werd ook goed meegedacht. Wel vond ik dat er onderling tussen de medewerksters wat veel geroddeld werd (over andere collega's).
Wendy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Haarfijn Kappers - Overvecht
Zamenhofdreef 1
3562JT Utrecht

In winkelcentrum Overvecht vind je Haarfijn Kappers. Het professionele en ervaren team weet raad met creatieve en trendy kapsels, maar ook voor bijpunten en een klassieke knipbeurt ben je hier aan het juiste adres. Mannen kunnen naast hun kapsel ook hun baard laten verzorgen. Daarnaast worden er verschillende beautybehandelingen aangeboden. Het is belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt in de salon, en het team zal er dan ook ook alles aan doen om dit te verwezenlijken. Zo zul je volledig ontspannen en met een prachtige look de salon weer verlaten.

Maandag
11:0017:30
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt