Haarfijn Kappers - Overvecht

4,1
216 reviews
Zamenhofdreef 1, Utrecht - Onderdeel van Haarfijn Kappers
Morgen open: 09:30 - 17:30
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,1
216 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Had op de dag zelf geboekt via treatwell website, maar de kapsalon zelf werkt daarnaast ook nog met een papieren reserveringsboek. Daarom was er niet direct plek op het tijdstip wat ik boekte (dubbele boekingen op deze wijze). Maar ik kon even wachten en kon toen gelukkig alsnog vrij snel plaatsnemen. Dus wachttijd was kort. Maar mocht je dus reserveren via Treatwelll ga er bij deze salon dan niet vanuit dat je altijd ook daadwerkelijk op dat tijdstip terecht kunt.
Eerst m'n haar gewassen en daarna netjes geknipt, ondertussen gezellig gekletst en na het knippen nog wax erin gekregen zodat het weer goed zat na het wassen. Helemaal tevreden
Zojuist langs geweest om te knippen. Vriendelijkheid is hier niet te vinden! Tijdens de knipbeurt kreeg ik nare opmerkingen over mezelf en m’n haar. Ik stond met m’n mond vol tanden. Knippen is lastig werd haastig gedaan en daardoor niet goed, deze vrouw deed vooral geen moeite. Ik ben bij veel kapsalons geweest, maar zoveel onkunde en zo’n chagrijnig persoon heb ik nog nooit meegemaakt. Ongelofelijk!
Het was goed en gezellig!!!
Ik kon snel terecht en werd ook snel geknipt. Ik ben erg blij met het resultaat, het is zoals ik hoopte dat het werd. De kapster dacht fijn met me mee en luisterde goed naar mijn wensen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M1
medewerker
4.1
29 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
M
medewerker
4.3
107 reviews

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over medewerker

Professioneel6
Ervaren6
Vakkundig5

Over

Haarfijn Kappers - Overvecht
Zamenhofdreef 1
Utrecht

In winkelcentrum Overvecht vind je Haarfijn Kappers. Het professionele en ervaren team weet raad met creatieve en trendy kapsels, maar ook voor bijpunten en een klassieke knipbeurt ben je hier aan het juiste adres. Mannen kunnen naast hun kapsel ook hun baard laten verzorgen. Daarnaast worden er verschillende beautybehandelingen aangeboden. Het is belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt in de salon, en het team zal er dan ook ook alles aan doen om dit te verwezenlijken. Zo zul je volledig ontspannen en met een prachtige look de salon weer verlaten.

MaMaandag
11:0017:30
DiDinsdag
09:3017:30
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt