Reviews

4,5
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik doe mijn haar al 5 jaar bij Nicola. Ik ben zeer tevreden, geen andere kapper kan mijn haar zo doen als dat ik dat wil en mooi vind. Nicola begrijpt snel wat je wilt en voert dit ook perfect uit! Plus is het altijd nog gezellig ook!
aurora
één maand geleden
Nathalie
2 maanden geleden
Hele aardige mevrouw, mijn haar zit nog steeds goed
Anoniem
2 maanden geleden
De tweede keer dat ik hier kwam. De eerste keer heeft zij mijn haar gered! Ik kwam nu terug om mijn puntjes te knippen. Zij heeft het droog geknipt en er voordeeltje niets in gedaan maar mijn haar zat geweldig! Zij is een kundige vrouw, zij weet wat zij doet en knipt met liefde.
Nona
2 maanden geleden
Leuke vrouw, maar mijn haar helaas dood en verpest. Ze was bezig met andere (onbelangrijke) dingen waardoor mijn highlights/blondeer er te lang in zaten. Toen ik aangaf dat het nog al brandde was het al te laat, mijn haar rookte zelfs.. "omdat het buiten warm was" daarnaast duurde het ontzettend lang (meer dan 3 uur voor highlights een toner en knippen) Ik had er echt vertrouwen in maar baal ontzettend omdat ik nu met dood haar zit wat ik af kan gaan knippen .. getwijfeld om terug te gaan maar ik ben het vertrouwen volledig kwijt.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Haarnul10 Kapper
Nieuwe Binnenweg 411 B
3023EM Rotterdam

Je kent het vast wel. Je moet hoognodig naar de kapper maar doordeweeks werk je en in het weekend heb je genoeg andere dingen te doen. Ideaal dus als je gewoon ’s avonds naar de kapper kunt gaan. Dit kan bij Haarnul10 Kapper op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Deze salon is elke dag van 11.00 uur tot 22.00 uur open en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gespecialiseerd in Europees, Aziatisch, afro en mix haar en staan voor service en kwaliteit.

Maandag
11:0022:00
Dinsdag
11:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0013:30
Vrijdag
11:0022:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt