Haeye Care

5,0
24 reviews
Moerplein 12A, Yerseke, 4401HZ
Open Maandag: 09:30 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik vond het een fijne afspraak. De scan gaf duidelijkheid en bevestiging. Goede feedback en adviezen gekregen. Volgende week weer een afspraak waarin ik de ervaringen van afgelopen week kan bespreken. Ik voelde me op mijn gemak. Ze hebben veel kennis en ervaring.
Wat een fijne ochtend ,Tanja legt alles geduldig uit, is professioneel en straalt heel veel rust uit.
Hele fijne relaxte sfeer en duidelijke uitleg behandeling en mogelijkheden.
Tanja is heel kundig, geduldig en grondig in haar onderzoek. Met de bodyscan kwamen er echt punten naar boven die ik niet had aangegeven maar wel een issue zijn. Ik heb goed tips gekregen om mijn leefwijze aan te passen binnen de mogelijkheden.
Bijzonder, open en prettig gesprek. Fijne uitleg over de werkwijze, de uitkomsten en mogelijke aanpak; persoonlijk en op maat. Er wordt echt de tijd voor je genomen en echt naar je geluisterd. Door meerdere disciplines en expertise in huis te hebben, een brede kijk en visie op thema's en vraagstukken.
Toon meer reviews...

Over

Haeye Care
Moerplein 12A
4401HZ Yerseke

Haeye Care heeft een huiselijke en fijne sfeer waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Een plek waar je gezien en gehoord wordt.

Het team: Eigenaresse Tanja is degene die alle werkzaamheden uitvoert. Bij de workshops en de Vitalfeld Bodyscan heeft ze regelmatig assistentie van haar moeder Conny. Let op: De Vitalfeld Bodyscan is niet mogelijk bij zwangerschap en als iemand een pacemaker heeft.

Gespecialiseerd in: Aromatherapie en coaching op het gebied van een bewust en natuurlijk leven.

Merken en producten: Essentiele olien, Young Living. Vitalfeld preventieve Bodyscan van Global Diagnostics. Supplementen van CelXpert. Aromatherapieconsulten met en zonder massage. Keuze uit 30 minuten of 60 minuten massage of Raindrop Massage Technique. 60 minuten massage en Raindrop Massage Technique zijn ook los te boeken.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: Bushalte aan de overkant van de straat.

Extra’s: Haeye Care werkt zowel aan wellness als aan gezondheid in één. De Vitalfeld Bodyscan is een bijzondere extra binnen de praktijk. Hiermee kunnen we mensen helpen om bewuster te worden in wat er werkelijk in hun lichaam speelt en hen daar op een natuurlijke manier in coachen daar mee om te gaan.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Haeye Care

Haeye Care is geopend maandag van 09:30 tot 22:00, dinsdag en woensdag van 09:00 tot 22:00, donderdag van 10:00 tot 22:00 en vrijdag van 10:00 tot 18:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Haeye Care zijn: Ontspanningsmassage en Aromatherapie-massage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 51,00.
Bij Haeye Care kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt