Reviews

4,9
43 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Genoten vandaag van de schouder-nek-hoofd massage van Wies. Ik had er geen ervaring mee, maar ze nam de tijd om te vertellen wat ik kon verwachten. Wat een heerlijke ervaring, beslist voor herhaling vatbaar, dank je wel Wies!
Hans Noordzij
11 dagen geleden
Wies is een lieve geinteresseerde vrouw die echt de tijd voor je neemt en je op je gemak en thuis laat voelen. Heel fijn.
Christian Van Den Hoven
16 dagen geleden
Een zéér goede aanrader! Weet alles van de producten van Dr. Baumann
Egbert Huijsman
17 dagen geleden
Een zéér goede aanrader! Weet alles van de producten van Dr. Baumann
Egbert Huijsman
17 dagen geleden
Fijne, eerste ervaring. Goede persoonlijke afstemming en een warme, menselijke benadering. Als gratis extra'tje werden gelijk mijn wenkbrauwen even bijgewerkt.
S Van Stokhem
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kosmetos
Warmoesdreef 6
4614HC Bergen op Zoom

In deze professionele en stijlvolle praktijk aan huis voel je je direct op je gemak. Met veel kennis, passie maar vooral plezier ontfermd eigenaresse Wies zich over je. Door de combinatie van natuurlijke gezonde producten, je persoonlijke voorkeur en haar expertise - komen jullie samen tot een optimaal resultaat. Daarnaast zijn de aangepaste massages tijdens de behandeling een echte aanrader. Een gezonde balans tussen lichaam, geest en huid laten je weer stralen en maken je helemaal zen. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping en ligt slechts op 5 minuten van de snelweg A58. Gratis parkeren voor de deur.

Maandag
10:3022:30
Dinsdag
10:3022:30
Woensdag
10:3022:30
Donderdag
10:3022:30
Vrijdag
10:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt