Hair 4 You by Romina

4,6
7 reviews
Herenstraat 43a, 2291 BB Wateringen, Nederland
Open Vandaag: 12:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,6
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon en heel tevreden met het resultaat!
Vriendelijke kapster, gezellige kleine salon, lekkere thee, eerste bezoek, maar niet de laatste.
Afgezegd op de ochtend van de afspraak. De schuld werd gelegd bij het boekingssysteem (Treatwell) dat een dubbele boeking had gemaakt. Er is geen manier om een beoordeling achter te laten zonder alle aspecten van de ervaring op te nemen. De ervaring was onzin - waarom bel je de andere persoon niet om ze te annuleren? Waarom zou u hiermee ooit vooraf betalen en de kosten moeten terugvorderen?
Wat een leuke nieuwe salon! Mooi verzorgd, je kunt er allerlei behandelingen laten doen. Romina is een hele leuke, gezellige meid. Je kan gratis parkeren. Thanks, tot de volgende keer!

Ontmoet het team

R
Romina
Stylist

Behandelingen

Haar
Massage

Over

Hair 4 You by Romina
Herenstraat 43a, 2291 BB Wateringen, Nederland

Hair4you by Romina in Wateringen is een professionele & betaalbare kapsalon voor iedereen. Het is een fijne salon waar naar jouw wensen wordt geluisterd en het juiste advies wordt verleend om de beste behandelingen uit te voeren. Hair4you by Romina Werkt met bekende producten zoals Balmain, KISS, Vitality’s en Olaplex. Met deze producten worden er verschillende behandelingen uitgevoerd ter verbetering van jouw haar.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Wateringen, Plein is op loopafstand van de salon.

Het team: Eigenaresse Romina werk al jaren in de branche en heeft haar eigen salon. Romina werkt met veel passie en plezier in Hair4You by Romina.

Wat we leuk vinden aan de salon: 

  • Sfeer: Hair4You is een moderne en stijlvolle salon. 
  • Gespecialiseerd in: De salon is gespecialiseerd in haarbehandelingen, met name kleurbehandelingen. 
  • Merken en producten: Er wordt in de salon gewerkt met verschillende merken, zoals; Balmain, KISS, Vitality’s en Olaplex. 
  • De extra's: Goed bereikbaar met de auto, voor de deur parkeren mogelijk. De salon werkt met natuurlijke, dierproefvrije en lokale producten. Ook krijg je een non-alcoholisch drankje bij een behandeling en is de salon kindvriendelijk.
MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
11:0016:00
WoWoensdag
11:0016:00
DoDonderdag
12:0018:00
VrVrijdag
11:0016:00
ZaZaterdag
11:0015:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Hair 4 You by Romina

Hair 4 You by Romina is geopend maandag, donderdag van 12:00 tot 18:00, dinsdag en woensdag, vrijdag van 11:00 tot 16:00 en zaterdag van 11:00 tot 15:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Hair 4 You by Romina zijn: Haarmasker, Vrouwen - Wassen, knippen & drogen en Vrouwen - Uitgroei kleuren
De populairste behandeling, Haarmasker, heeft een gemiddelde prijs van € 5,00.
Bij Hair 4 You by Romina kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Kappers in de buurt