Hair & Beautysalon Moments Reviews

Noorddammerlaan 114, 1187AG Amstelveen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
24 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk ontspannen en echt even tijd voor jezelf. Als cliënt voel je echt dat er met aandacht wordt gewerkt en dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht!
Tess is een fijne schoonheidsspecialiste die van alle markten thuis is. Daarnaast is ze erg flexibel met het maken van een afspraak. Ik kan Hair- en Beautysalon Moments aan iedereen aanbevelen!
Na een behandeling door Tess voel ik me altijd weer heerlijk. Ze doet zowel manicure, pedicure en een schoonheidsbehandeling in 1x. Vooral de massage is super! Verder is ze enorm klantgericht, zodat je eigenlijk altijd bij haar terecht wanneer je dat wilt.
Tess neemt altijd de tijd om m'n wimpers en wenkbrauwen er weer super uit te laten zien! Daarnaast vind ik de prijs/kwaliteits verhouding goed op elkaar ingestemd! Kom er nu ongeveer een klein jaartje en ik ben niet van plan een andere schoonheidsspecialiste te bezoeken!! Verder is het ook gewoon een hele gezellige meid en is het alsof ik er echt eventjes tussenuit ben! Keep up the good work!!
Hair- en Beautysalon Moments is een professionele zaak die weet wat zij doen! Zij luisteren naar de klant (naar mij) zijn wensen en spelen daarop in. Nu heb ik weer een frisse nieuwe look wat ik eerst zelf nooit had durven kiezen. Ik ben er erg blij mee. Tevens is het personeel van Moments erg vriendelijk en nemen zij de tijd voor je. Prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening prima. Ik kom graag bij deze salon en de volgende afspraak staat al weer geplant??!