Hairstudio Aldina

Levie Vorstkade 75, 3071AG Rotterdam
5,0
8 reviews
Levie Vorstkade 75, 3071AG Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Aldina is een hele fijne kapster. Ze luistert heel goed naar de wens van de klant, en daarnaast is het altijd gezellig bij haar in de salon. Echt een aanrader dus!
Lonneke
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik ben heel tevreden met het kapsel dat Aldine bij me heeft geknipt. Ze is behendig en communicatief. Haar klanten kunnen zich comfortabel bij haar voelen. Ze kan goed adviseren wat het juiste kapsel voor je is. Ik kon zien dat ze haar best voor me wilde doen. Ik krijg veel positieve reacties. For English Speakers Aldina is a very nice and friendly hairdresser. She can perform her job very good and she helps you to find out what would suits you best. She can speak very good English and is happy to practice English with her customers. The environment is very clean and prices are more then great.
Alena
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
Al jaren was ik op zoek naar een kapster die wist hoe ze mijn droog en onhandelbaar haar moest behandelen. 2 jaar geleden kwam ik bij Aldina terecht voor een keratinebehandeling en sindsdien ga ik nooit meer naar een andere kapper. Aldina is heel kundig en ze weet precies wat ze doet en wat bij je past. Ondertussen heeft ze me ook geverfd en geknipt en ik ben nog nooit zo tevreden geweest. Afgelopen zomer heeft ze ook mijn bruidskapsel gedaan en ook dat was precies wat ik wilde en iedereen heeft zich lopen verbazen dat mijn haar de hele dag door zo mooi ij model bleef zitten. Al met al ben ik echt onwijs blij dat ik Hairstudio Aldina heb ontdekt. Ik raad het dan ook zeker iedereen aan.
Alma van der Weiden
14 dagen geleden
Toon reactie salon...
Vind het een topkapster, ze is aardig en kundig. Leuke gezellige salon, heerlijke koffie met wat lekkers erbij. Ze neemt de tijd voor je en het word bijna een verslaving om bij der te komen zo zalig zit je haar. Ook zeer fijn dat je kan pinnen en parkeren voor de deur. Ook mijn bruidskapsel zat tot de volgende ochtend perfect, een aanrader!!! Ben zeer tevreden ☺
Danielle van Wijk
19 dagen geleden
Toon reactie salon...
Nette gezellige persoonlijke salon . Tijd voor een praatje en goed eerlijk advies. Mijn haar is een stukgezonder geworden sinds ik Aldina weer gevonden heb. Ik ven altijd blij met n knip en verfbeurt. Aanrader!!
Natalie
20 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Hairstudio Aldina
Levie Vorstkade 75
3071AG Rotterdam

Bij kapper Hairstudio Aldina - gevestigd in Rotterdam (Kop van Zuid) - ben je op de goede plek als het gaat om een verzorgde en stralende haarcoupe. Eigenaresse Aldina heeft meer dan tien jaar ervaring met kleurcorrecties en herstellende keratinebehandelingen. Daarnaast is het knippen en kleuren van verschillende haarstructuren geen onbekend terrein voor haar. Dus ongeacht je haartype: Aldina weet precies wat het beste is voor je haar!

MaMaandag
09:3014:30
DiDinsdag
09:3014:30
WoWoensdag
09:3012:00
DoDonderdag
09:3014:30
VrVrijdag
09:3014:30
ZaZaterdag
09:3013:00
ZoZondag
09:3013:00

Kappers in de buurt