Hairstudio Aldina

Levie Vorstkade 75, 3071AG Rotterdam
4,9
137 reviews
Levie Vorstkade 75, 3071AG Rotterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
137 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel goed ervaring, zij is heel aardig en heeft goed advies.
1e keer in deze salon, er wordt naar je geluisterd, goed geknipt en erg leuk gestyled. Nog wat tips meegekregen. Ik beveel Aldina aan.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aldina
Senior hairstylist/Colorist
4.9
93 reviews

Over

Beste klanten, Een bezoek aan Hairstudio Aldina hanteer ik tijdelijk de volgende aandachtspunten, gelieve dit goed doorlezen. -Schoenenhoesjes voor uw schoenen -Mondkapje is niet verplicht maar u mag dit meenemen -Kom alleen, dus geen metgezel -Alleen contactloos pinnen of iDeal betaling in de salon -Toilet is tijdelijk gesloten -Tijdelijk één op één behandeling -Aanwezige luchtreiniger -Na iedere klant wordt de werkplek inclusief tools gedesinfecteerd -Er zijn geen prijzen verhoogd Dit alles is voor de veiligheid van onze maatschappij. Belangrijk punt , kom niet als u griepsverschijnselen heeft. Dankuwel voor uw begrip en hopelijk snel tot ziens bij Hairstudio Aldina! Ik wens iedereen veel gezondheid toe. ——————————————————————- Colorexpertise & herstellende keratinebehandelingen zijn helemaal mijn ding! Met ruim tien jaar werkervaring ben ik echt op alle gebieden al uitgedaagd. Ik werk met het merk Vitality’s, ammoniak en siliconen vrij. Ook werk ik met een Vegan lijn van Vitality’s. Deze lijn is uiterst geschikt voor mensen met een ppd allergie. Deze lijn bevat geen chemicaliën, ppd, ammoniak, siliconen etc. !!Wel belangrijk om te weten, ik behandel enkel alléén Europees/Westers haar.!! Ook voor dames met een hijab is de mogelijkheid om de ruimte privé te maken, dit wel graag vermelden bij het maken van een afspraak.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Aldina

Vakkundig10
Professioneel5
Getalenteerd5

Over

Hairstudio Aldina
Levie Vorstkade 75
3071AG Rotterdam

Bij kapper Hairstudio Aldina - gevestigd in Rotterdam (Kop van Zuid) - ben je op de goede plek als het gaat om een verzorgde en stralende haarcoupe. Eigenaresse Aldina heeft meer dan tien jaar ervaring met kleurcorrecties en uitgebreide kleuringen. Daarnaast is het knippen en kleuren van verschillende haarstructuren geen onbekend terrein voor haar. Dus ongeacht je haartype: Aldina weet precies wat het beste is voor je haar!

Handig om te weten: je kunt hier alleen pinnen.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt