Reviews

4,9
9 reviews
Eindelijk een kapper die mijn haar begrijpt. De sfeer is er goed, gezellig en relaxed. De kapper weet waar hij mee bezig is, gaf goed advies. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Een absolute aanrader! Ik ga nergens anders meer heen.
Afke
7 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Fantastisch.. goede sfeer, mooi geknipt en gestijld.. hij wist ook precies hoe om te gaan met mijn haartype en gaf mij goede advies hierover. Zeker een aanrader!
Anoniem
8 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Hier geweest met mijn zoontje van 5 met kroeshaar. De kapper is erg vriendelijk en kan goed omgaan met kinderen, ook is er volop speelgoed aanwezig voor tijdens het wachten. Mijn zoontje's kapsel zag er top uit, inclusief bliksem aan de zijkant;) (Kleine) puntjes die beter kunnen: moest wel even wachten, prijs 8,50 waarvoor geboekt was in werkelijkheid 13 euro. Misschien omdat dat hij kroeshaar had waardoor meer werk? Nog steeds prima prijs/kwaliteit. Mooie zaak ook en gratis parkeren bij de parkeergarage er tegenover. Ik kom graag nog eens terug.
Menno
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Heavy Cuts Hairstyling
Elandstraat 113
2513GN Den Haag

Bij Heavy Cuts Hairstyling kunnen ze echt elke haarstyle aan! Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor een knip-, kleur- of stylebeurt. De stylisten zijn altijd up-to-date met de laatste trends en technieken en zijn ervaren in het behandelen van Europees, Aziatisch en Black hair. De moderne bar en de uitstraling van de salon maken een kappersbehandeling bij Heavy Cuts Hairstyling tot een echte beleving!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:2016:40
Woensdag
11:2019:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt