Herenkapsalon Dennis Lukkien

Slachthuisstraat 12, 2033HG Haarlem
4,3
57 reviews
Slachthuisstraat 12, 2033HG Haarlem

Reviews

4,3
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was vervelend dat we 20 minuten moesten wachten ondanks dat ik via de site gereserveerd en betaald had.Ik had de reservering gemaakt, en wilde hem die zelfde dag annuleren, maar dan zou ik niet mijn geld terug krijgen.Op de treatwell site stond dat dat kosteloos tot een uur van te voren kon.Niet dus.Daarom toch gegaan,Toen lang gewacht voor we aan de beurt waren, en niet goed naar mijn zoon geluisterd, hij wilde maar een klein stukje van zijn lok afhebben, en is veel te kort nu.Nooit meer !
Gastheer en een goede kapper. De 3e keer dat hij mij knipt en alle 3 precies zoals ik het wilde (half lang haar)
Professional hairdresser. Was pleasant to be there.
Although I had an appointment booked through Treatwell I was told at the hair salon that they don't accept any appointments and they suggested to wait at least one hour for a haircut. The employee went even into details about treatwell and that he doesn't work with appointments. I had to go as I couldn't wait for one hour. The owner didn't seem to care at all. Treatwell should kick out this hair salon from their page. On the other side, Treatwell have been very helpful refunding me and apologising for the inconvenience.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Dennis
4.0
13 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Herenkapsalon Dennis Lukkien
Slachthuisstraat 12
2033HG Haarlem

De kapsalon van Dennis is gevestigd in een hoekpand op de Slachthuisstraat in Haarlem. Dennis voorziet alle mannen van jong tot oud van flitsende nieuwe coupes in een oosterse sfeer. Fijn voor mannen is de mogelijkheid om op de koopavond geknipt te worden. Deze is op woensdagavond van half acht tot tien uur 's avonds en vindt plaats onder het genot van een drankje, hapje en eventueel Champions League-voetbal voor de voetballiefhebber.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3017:00
WoWoensdag
08:3021:00
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
08:3017:00
ZaZaterdag
08:0013:30
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt