Hilde (voorheen Roots)

Louise Wentstraat 186, 1018MS Amsterdam
4,9
290 reviews
Louise Wentstraat 186, 1018MS Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
290 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik werd fijn ontvangen en een heerlijke ontspannende massage gekregen. Zeker een aanrader en ik ben over twee weken terug voor een uur i.p.v. een half uur.
Lisette
7 uur geleden
Uit voorgaande schrijfsels blijkt wel dat ik nogal omslachtig probeer de massages van Hilde te beschrijven. Ondanks dat ik de Nederlandse taal machtig ben, blijkt dat best moeilijk. Ik denk dat dat komt omdat er geen woorden voor zijn. Omdat we meestal onze gedachten formuleren in woorden is het hersenpijnigend om uitdrukking te geven aan begrippen/gevoelens die niet voorkomen in een woordenboek. Wetenschappers hebben daar ook last van als ze een nieuw concept als tijd/ruimte in een hoofd krijgen en daar een woord voor trachten te bedenken. Ook het gebrek aan woorden heeft vele kunstuitingen tot gevolg omdat kunstenaars niets anders kunnen bedenken dan verf op steeds andere manieren op het doek te smeren om zo hun gedachten vorm te geven. Wetenschappers beschrijven de wetten van het universum, kunstenaars geven vorm aan gevoelens en hun appreciatie voor de natuur. Dit om zo iets dichter bij het goddelijke te komen, wat dat ook moge betekenen. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen hier, wat zo moeilijk is: de massage was “Goddelijk”.
Appie
8 uur geleden
Hilde heeft een rustige vibe om haar heen, ze luistert naar wat jou en wat jouw lichaam nodig heeft. Rustgevende salon en zeer hygiënisch. Ik ben zeer tevreden, tot snel!
Hanin
2 dagen geleden
Zo fijn altijd!
Fleur
7 dagen geleden
perfect!!
N
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Hilde (voorheen Roots)
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Roots is de massagepraktijk van Hilde aan de Louise Wentstraat midden in yogacentrum Bluebirds; een rustpunt in het centrum van Amsterdam. Speciaal voor mensen met een druk leven. Het is een plek om het langzamer aan te doen, te ontspannen en even de wereld te vergeten. De remedie tegen een te druk leven. Spa addicts opgelet! Roots heeft de sfeer van een echte spa. Speciaal zijn de Signature Lomi Lomi-techniek die wordt gebruikt, de zwangerschapsmassage op een op-je-buik-lig-tafel en de gepassioneerde masseuse. Welke massage je ook kiest, Roots staat voor massages van topkwaliteit.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt