De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
451 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had best een drempel om weer eens naar een massagesalon te gaan. De ambiance nam de eerste drempel weg, de rustige benadering en uitleg van Hilde gaven een vertrouwd gevoel en... weg drempels. Binnen een minuut was ik volledig ontspannen en in een volledige overgave. Nu, na twee dagen nog steeds vol energie en ontspannen in nek en schouders. Hulde voor Hilde. Een echte aanrader en iedere euro waard!
Heerlijk 🎉🎉🎉 snel weer terug
Super behandeling 👍🏻 altijd blij en herboren kom ik er vandaan. Gauw weer. 💋
Wat een mooie locatie, hartje binnenstad Alkmaar en toch straalt de studio rust uit. Ik kreeg een rug, schouder massage, die had ik echt nodig. Hilde:"ik ken niemand die zo vast zit als jij". Maar Hilde verstaat haar vak en ik ben weer verlost van een stijve rug. En ik zal niet zo lang wachten tot ik weer bij Hilde boek. Dan kies ik een ontspanningsmassage Lomi Lomi, daar verheug ik mij nu al op.
Heerlijke massages van Hilde. Ze luistert goed naar de wensen als klant zijnde en stelt goede vragen omtrent je gezondheid en wensen. Tijdens de massage voelde ik mij compleet vertrouwd, zonder schaamte waarbij ik mij geheel kon overgeven aan alle rust en ontspanning. De ruimte ziet er ook fantastisch en schoon uit. Een absolute aanrader; kado voor jezelf en voor dierbaren!
1
8889
90
91