Huidtherapie Juno - Barentszstraat

4,7
715 reviews
Barentszstraat 52, Den Haag, 2518XJ
Open Morgen: 09:00 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
715 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer goede ervaring! Deskundig en attent
Topper deze!
Fantastisch en prettig!
Een warme aanbeveling voor een heerlijke professionele belevenis !
Katrien weet wat ze doet. Ze is professioneel en ervaren.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zehra
4.7
20 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden
Katrien
4.9
314 reviews

Over

Ik help vrouwen die door kanker, brandwonden, operaties, overbeharing of gewoon de leeftijd niet meer de huid hebben die bij hun past. Dat kan zijn door littekens, oedeem, ongewenste haargroei of gewoon rimpels. Zij zitten dan letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Door te werken aan de fysieke pijnvermindering, huidverbetering of verwijderen van storende punten in de huid krijgen deze vrouwen hun vrijheid terug. Mijn naam is Katrien Verheye en ik geloof dat iedereen die lekker in haar vel zit, dat uit het leven kan halen wat zij altijd al voor ogen had. Zij kan stralen met de huid waar zij zich goed bij voelt. Ik geloof dat mensen hierdoor zelfverzekerder en krachtiger in het leven staan en daarmee het leven ten volste kunnen leven. Door mijn jarenlange ervaring (sinds 2004) en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, zorg na borstkanker, brandwonden nazorg, bindweefselmassage en huidverbetering ken ik de grillen van de huid. Door deze ervaring heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen naar een betere huid waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en weer zelfverzekerd in het leven staan. Mijn doel is dat elke vrouw zonder belemmeringen van haar huid weer volledig in het leven kan staan zodat zij weer die levensvreugde en bewegingsvrijheid hervind en kan doorgeven aan anderen.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Katrien

Vakkundig31
Deskundig28
Professioneel23
Getalenteerd15
Inge

Over

Even voorstellen! Mijn naam is Inge Weststeijn en ik ben na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond nu zo’n 7 jaar terug in Nederland. Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij JUNO voor mijn studie Huidtherapie en ondertussen mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald. In het buitenland heb ik veel ervaringen opgedaan met verschillende culturen en behandelingen. In Taiwan lag de nadruk op het bleken van de huid terwijl in Australie men voornamelijk met bescherming en veroudering van UV stralling bezig was. Deze ervaring neem is mee als schoonheidsspecialiste en ik hoop dan ook dat ik jullie in de salon van JUNO mag verwelkomen.

Behandelingen

Gezicht

Over

Huidtherapie Juno - Barentszstraat
Barentszstraat 52
2518XJ Den Haag

Bij Huidtherapie Juno in het centrum van Den Haag draait alles om de balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Ze zijn gespecialiseerd in lasertherapie, oedeemtherapie, huidtherapie en huidverzorging.

Het professionele team helpt jou graag om te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, zowel letterlijk als figuurlijk. Alle behandelingen worden op jouw behoeftes afgestemd, waardoor jouw huid precies krijgt wat het nodig heeft. Klachten zullen worden verminderd en jij zult weer stralen met een huid waar je je goed bij voelt.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Huidtherapie Juno - Barentszstraat

Huidtherapie Juno - Barentszstraat is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Huidtherapie Juno - Barentszstraat zijn: Acnébehandeling, Bindweefselmassage en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Acnébehandeling, heeft een gemiddelde prijs van € 48,73.
Bij Huidtherapie Juno - Barentszstraat kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt