Huidtherapie Juno - Barentszstraat

4,7
648 reviews
Barentszstraat 52, Den Haag, 2518XJ
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
648 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel tevreden. Ik kom terug.
Altijd geweldig
Eerste keer bij JUNO, het bevalt prima!
Deze “Super Boost Huidverbeterende” facial doet zijn naam eer aan! Mijn huid is weer zijdezacht en straalt weer! Zeker aan te raden! Tot de volgende keer :)
We hadden fijne gesprekken , de behandeling was prima, heb "huiswerk"" gekregen om verbetering te bewerkstelligen. Om een goede tramverbinding te krijgen wat lastig door werk in uitvoering in de stad. Kortom aanbevelingswaardig om je behandeling hier te doen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zehra
4.8
20 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden
Katrien
4.9
277 reviews

Over

Ik help vrouwen die door kanker, brandwonden, operaties, overbeharing of gewoon de leeftijd niet meer de huid hebben die bij hun past. Dat kan zijn door littekens, oedeem, ongewenste haargroei of gewoon rimpels. Zij zitten dan letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Door te werken aan de fysieke pijnvermindering, huidverbetering of verwijderen van storende punten in de huid krijgen deze vrouwen hun vrijheid terug. Mijn naam is Katrien Verheye en ik geloof dat iedereen die lekker in haar vel zit, dat uit het leven kan halen wat zij altijd al voor ogen had. Zij kan stralen met de huid waar zij zich goed bij voelt. Ik geloof dat mensen hierdoor zelfverzekerder en krachtiger in het leven staan en daarmee het leven ten volste kunnen leven. Door mijn jarenlange ervaring (sinds 2004) en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, zorg na borstkanker, brandwonden nazorg, bindweefselmassage en huidverbetering ken ik de grillen van de huid. Door deze ervaring heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen naar een betere huid waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en weer zelfverzekerd in het leven staan. Mijn doel is dat elke vrouw zonder belemmeringen van haar huid weer volledig in het leven kan staan zodat zij weer die levensvreugde en bewegingsvrijheid hervind en kan doorgeven aan anderen.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Katrien

Vakkundig26
Deskundig19
Professioneel18
Getalenteerd14
Amal
4.9
59 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Amal

Attent5

Over

Huidtherapie Juno - Barentszstraat
Barentszstraat 52
2518XJ Den Haag

Bij Huidtherapie Juno in het centrum van Den Haag draait alles om de balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Ze zijn gespecialiseerd in lasertherapie, oedeemtherapie, huidtherapie en huidverzorging.

Het professionele team helpt jou graag om te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, zowel letterlijk als figuurlijk. Alle behandelingen worden op jouw behoeftes afgestemd, waardoor jouw huid precies krijgt wat het nodig heeft. Klachten zullen worden verminderd en jij zult weer stralen met een huid waar je je goed bij voelt.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt