Barentszstraat 52, Den Haag, 2518XJ

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
533 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Tijdens de behandelingen door Katrien voel je je erg op je gemak. Dat komnt omdat je blindelings kunt vertrouwen op Katriens deskundigheid. Het resultaat van die deskundigheid kan ik zonder meer vaststellen en ik ben er dan ook heel erg blij mee. Ik raad iedereen aan om voor een schoonheidsbehandeling naar Salon Juno Huidtherapie te gaan.
Aanrader!
Katrien is een heeele fijne behandelaar! Mijn huid is zo veel beter geworden. Ze is eerlijk en super lief, denkt met je mee en dat is erg fijn. Ik ben echt mega blij en ik vind het altijd fijn om weer terug te komen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Amal
4.9
54 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Zehra
4.6
17 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden
Katrien
4.9
218 reviews

Over

Ik help vrouwen die door kanker, brandwonden, operaties, overbeharing of gewoon de leeftijd niet meer de huid hebben die bij hun past. Dat kan zijn door littekens, oedeem, ongewenste haargroei of gewoon rimpels. Zij zitten dan letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Door te werken aan de fysieke pijnvermindering, huidverbetering of verwijderen van storende punten in de huid krijgen deze vrouwen hun vrijheid terug. Mijn naam is Katrien Verheye en ik geloof dat iedereen die lekker in haar vel zit, dat uit het leven kan halen wat zij altijd al voor ogen had. Zij kan stralen met de huid waar zij zich goed bij voelt. Ik geloof dat mensen hierdoor zelfverzekerder en krachtiger in het leven staan en daarmee het leven ten volste kunnen leven. Door mijn jarenlange ervaring (sinds 2004) en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, zorg na borstkanker, brandwonden nazorg, bindweefselmassage en huidverbetering ken ik de grillen van de huid. Door deze ervaring heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen naar een betere huid waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en weer zelfverzekerd in het leven staan. Mijn doel is dat elke vrouw zonder belemmeringen van haar huid weer volledig in het leven kan staan zodat zij weer die levensvreugde en bewegingsvrijheid hervind en kan doorgeven aan anderen.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Katrien

Vakkundig12
Deskundig11
Getalenteerd10
Professioneel9

Over

Huidtherapie Juno - Barentszstraat
Barentszstraat 52
2518XJ Den Haag

Bij Huidtherapie Juno in het centrum van Den Haag draait alles om de balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Ze zijn gespecialiseerd in lasertherapie, oedeemtherapie, huidtherapie en huidverzorging.

Het professionele team helpt jou graag om te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, zowel letterlijk als figuurlijk. Alle behandelingen worden op jouw behoeftes afgestemd, waardoor jouw huid precies krijgt wat het nodig heeft. Klachten zullen worden verminderd en jij zult weer stralen met een huid waar je je goed bij voelt.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt