ietsmethaar

4,7
176 reviews
Bergstraat 8, Amersfoort

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,7
176 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooi geknipt, goed advies en meegedacht.
Zoals altijd
Leuke en vlotte kapper. Heeft oog voor een passend kapsel.
Ga hier altijd met plezier heen. Lillian is zeer bekwaam in haar vak en denkt graag mee om je het perfecte kapsel te geven. Ik rij er daarom ook zonder problemen een half uur voor om.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lilian
Kapster, visagiste en haarstyliste
4.9
102 reviews

Over

Als kapster en visagiste in Amersfoort kan ik mijn creativiteit uiten en mensen helpen hun identiteit te benadrukken. ietsmethaar is ontstaan vanuit de behoeften om haar mooi te maken. Van jongs af aan houd ik mij graag bezig met haar en make-up. Niet omdat ik het belangrijk vind of geloof dat je niet zonder make-up de straat op kan, maar om het creatieve aspect van het kapper en visagist zijn: een tool om vorm te geven aan jouw eigen identiteit.   Zo heb ik het haar en de make-up bij verschillende shows, shoots, video-clips, reclames, feesten en bruiloften verzorgd. Deze samenwerkingen hebben mij geïnspireerd om mensen samen te brengen. Hierdoor heb ik mijn eigen werkplek gecreëerd nabij het stadshart van Amersfoort waar ook mijn andere bedrijf NTWRKPLK gevestigd is. Deze plek zet ik in als kniplocatie, ontmoetingsplek en broedplaats. Juist deze diversiteit maakt dat ik dit vol passie doe. Je bent van harte welkom!

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lilian

Getalenteerd16
Vakkundig11
Professioneel10
Deskundig9

Over

ietsmethaar
Bergstraat 8
Amersfoort

Haarsalon ietsmethaar vind je aan de Bergstraat in Amersfoort. Je kunt hier terecht voor knippen, stylen en kleurbehandelingen zoals highlights, een balayage of volledig kleuren. Hiernaast is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren en verven met henna of klassieke verf.

Eigenaresse Lilian heeft meer dan 11 jaar ervaring. Bij Lilian staan authenticiteit en positiviteit hoog in het vaandel. Ze wil dat jij de beste versie van jezelf bent en luistert goed naar je persoonlijke wensen. Bij ietsmethaar zijn ze pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

In deze salon worden onder andere producten en/of stylingstools gebruikt van de merken: Natural Secrets, Max Pro en Dyson.

Goed om te weten: in de salon is het alleen mogelijk om te pinnen.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Highbrow
OPI
Pink Gellac
Vidal Sassoon

Kappers in de buurt