In2BalanceMassage

5,0
21 reviews
Heetveld 24A, Driebergen
Vandaag open: 10:00 - 17:30

Alle behandelingen

Reviews

5,0
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
was erg prettig lekker ontspannen.
goede massage & leuke sfeer
Geweldige massage gehad van Sorena! Ik had veel last van mijn rug en voelde mij als herboren toen ik wegging! Sorena is een lieve, kundige dame in een schone, gastvrije salon! Zeker een aanrader!
Sorena is vriendelijk, attent, luistert goed naar je wens en voldoet hieraan. Maw zeer ervaren. In een woord fantastisch werk levert zij en ik kan haar zeer aanbevelen.
Bij ontvangst geeft Sorena al een warm welkom. Ze neemt tijd voor je en vraagt eerst wat je echt wilt. Ze is professioneel en heeft krachtige handen. Ik gaf aan dat ik ket van mijn onderrug heb. Tevens ontspan ik niet snel maar Sorena kreeg het voor elkaar dat ik snel vertrokken was. En mijn onderrug nergens meer last van. Ik raad mensen aan zeker een afspraak te maken bij haar. Want ik ben om en ritje Driebergen zeker waard.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Sorena
5.0
13 reviews

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

In2BalanceMassage
Heetveld 24A
Driebergen

Wil je even weg uit de drukte en helemaal ontspannen? Dan ben je bij massagesalon In2BalanceMassage in Driebergen aan het juiste adres.
Door de ervaring en expertise van eigenaresse Sorena, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je je even helemaal ontspannen. Ze weet diverse blokkades in jouw lijf en spieren weg te halen, waardoor je vol energie de salon zal verlaten.

De salon biedt uiteenlopende massages aan, dus er zit gegarandeerd een massage tussen die geschikt is voor je. Samen kijk je naar wat jouw lichaam nodig heeft, zodat je niet alleen volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling, maar ook als herboren weer naar buiten stapt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
11:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt