INDISHA, pure cosmetics & co

Huizerweg 5, 1401GD Bussum
4,0
7 reviews
Huizerweg 5, 1401GD Bussum
Last-minutekorting

Reviews

4,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben lange tijd klant geweest maar de service en ambiance is extreem naar beneden gegaan. Met name op facials. Echt jammer
Kim
4 maanden geleden
Een bezoek aan Indisha is een heerlijk relax moment. Je krijgt er alle tijd en aandacht en er worden fijne natuurlijke produkten. De facials bij Michelle zijn heerlijk en ontspannend, met een lekker gezond hapje achteraf. Een echte aanrader!
Annette
4 maanden geleden
Het is een geweldige salon en ik voel me altijd welkom. De diverse behandelingen, die ik heb ervaren, worden goed voorbereid, geadviseerd, verzorgd en afgerond. Zeer goede producten, die mijn huid werkelijk hebben geholpen! (Dr. Alkaitis) En dan altijd wat lekkers en gezonds na afloop en soms een kleine attentie mee naar huis. Ik heb daar werkelijk niets te klagen!!
Trees
4 maanden geleden
Helemaal super! Fijne en goede behandelingen (vooral Alkaitis) , erg klantvriendelijk en weten veel van de producten!
Suzanne
4 maanden geleden
De behandelingen bij Indisha zijn altijd een feestje! Ik voel mij er altijd erg welkom, het personeel is heel betrokken en professioneel. Ze werken met mooie producten die zelfs voor mijn gevoelige huid zeer aangenaam zijn. De afsluiting met een verse groentesap en een kleine snack maakt het geheel af.
Natasja
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

INDISHA, pure cosmetics & co
Huizerweg 5
1401GD Bussum

Bij INDISHA wordt alleen met de puurste – effectieve – biologische cosmeticamerken gewerkt. Het motto van de salon luidt dan ook: ‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin.’ Huidverbetering in combinatie met ontspanning is wat INDISHA belangrijk vindt in haar behandelingen. Naast gezichts-, hand- en voetbehandelingen en massages kun je bij INDISHA ook terecht voor wenkbrouwstyling, bodysugaring, een slankmakende lypossagemassage, cosmetische bindweefselmassage of verjongende cosmetische acupunctuur. In de salon wordt onder andere gewerkt met dr Alkaitis, dr Baumann, deMamiel, dr Hauschka en LaVieSage.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0020:30
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
10:0017:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt