Reviews

4,6
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Kleine, prettige behandelruimte. Goede, intensieve behandeling. Met een combinatie van technieken, voor mijn stijve spieren zeer effectief. Ik kom zeker terug!
Anoniem
8 maanden geleden
Abbie
één jaar geleden
Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die er echt voor geleerd heeft, ik heb een hekel aan oplichters. Ik denk dat ik hier heel veel aan ga hebben.
Anoniem
één jaar geleden
Vita did a good job fixing my shoulders from a year or more of bad weightlifting form. Now it's april and it is still much better than before i see her. Would totally recommend
Danny
één jaar geleden
Verrast door de enorme kennis, prettige behandeling gehad. Eenmaal thuis wat spierpijn, maar enorm lekker geslapen en nu pijnvrij:)
Martijn
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Intelligent Bodywork
Scheldeplein 4 A
2515TH Den Haag

Bij Intelligent Bodywork aan het Scheldeplein in Den Haag kun je terecht voor unieke lichaamsbehandelingen. Bij deze praktijk werken ze vanuit drie hoofdrichtingen namelijk: het opheffen van blokkades door therapeutische aanraking, herstellend bewegen en spanning loslaten en stress ontladen met body-mind bewustwording. Het voordeel hiervan is dat ze bij deze salon niet alleen de pijnlijke plek aanpakken, maar dat ze het hele gezondheidssysteem weer in balans brengen. Geef je lichaam de kans om zichzelf te reorganiseren en weer in harmonie te komen op fysiek en emotioneel niveau.

Maandag
08:0020:00
Dinsdag
08:0020:00
Woensdag
08:0020:00
Donderdag
08:0020:00
Vrijdag
08:0020:00
Zaterdag
08:0020:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt