Reviews

4,5
48 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Rinske
10 uur geleden
Na een half jaar met rugklachten te hebben rondgelopen en na veelvuldige bezoeken aan de fysio, heb ik een massage bij Bianca geboekt. Na 3 behandelingen zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen en kan ik zelfs weer sporten. Ik ben zeer tevreden!
Sander
20 dagen geleden
Doe
één maand geleden
Gastvrij welkom, met een uitgebreide anamnese. Ik werd geholpen door een collega van de eigenaresse, hele vriendelijke meid. Ik kwam alleen wat minder goed tot rust, door het kletsen. Wel echt super dat ze tijdens de momenten van rust (masker etc) je alsnog de volle aandacht geven, top!
Daisy
één maand geleden
Lydia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Intermezzo Wellness
Van Alphenstraat 15
2274NA Voorburg

Ben jij opzoek naar een moment van rust? Hiervoor ben je bij Intermezzo Wellness aan het juiste adres. Dit is een praktijk voor massage, pedicure en schoonheidsverzorging. Droom weg tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannen massage. Laat je voeten verzorgen tijdens een weldadige pedicure. Of ga voor één van de andere beautytreatments die ze bij Intermezzo Wellness aanbieden. Bij deze praktijk vind je altijd wel een behandeling die bij je past en het professionele team zal er alles aan doen om jou de behandeling te geven waar je van droomt!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:3022:00
Woensdag
13:3022:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt