Reviews

4,5
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ben nu al een paar keer bij intermezzo-wellness geweest en ben heel tevreden. Na 4jaar rond gelopen te hebben met ernstige rugklachten is dit na de 1ste keer massage voor ongeveer 80% verminderd en dat dan door een stagair die niet bang was iemand te masseren. Sinds dien elke maand terug gegaan en ben zo goed als af van de pijn die mij 4jaar lang bijna alles onmogelijk maakte, slapen, koken, zitten of liggen ik crepeerde weg van de pijn en door deze salon ben ik daar van af en kan weer uren staan op mijn werk. Dus dankjewel intermezzo-wellness voor jullie werk!
Sezgi
2 dagen geleden
Edwin
7 dagen geleden
Carola Helsdingen
18 dagen geleden
Bianca heeft zich veel tijd genomen met een uitgebreide intake en analyse van mijn huid. Fijn dat iemand ter plekke kijkt wat je huid er dan ook echt nodig heeft! Mijn complimenten.
Anke Kleine-Katthofer
3 maanden geleden
Zeer vriendelijk, open en gezellig. Behandeling lekker. Mijn eerste behandeling (man) dus geen vergelijking.
M van Hell
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Intermezzo Wellness
Van Alphenstraat 15
2274NA Voorburg

Ben jij opzoek naar een moment van rust? Hiervoor ben je bij Intermezzo Wellness aan het juiste adres. Dit is een praktijk voor massage, pedicure en schoonheidsverzorging. Droom weg tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannen massage. Laat je voeten verzorgen tijdens een weldadige pedicure. Of ga voor één van de andere beautytreatments die ze bij Intermezzo Wellness aanbieden. Bij deze praktijk vind je altijd wel een behandeling die bij je past en het professionele team zal er alles aan doen om jou de behandeling te geven waar je van droomt!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:3022:00
Woensdag
13:3022:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt