Reviews

4,5
32 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Edwin
3 dagen geleden
Carola Helsdingen
14 dagen geleden
Bianca heeft zich veel tijd genomen met een uitgebreide intake en analyse van mijn huid. Fijn dat iemand ter plekke kijkt wat je huid er dan ook echt nodig heeft! Mijn complimenten.
Anke Kleine-Katthofer
3 maanden geleden
Zeer vriendelijk, open en gezellig. Behandeling lekker. Mijn eerste behandeling (man) dus geen vergelijking.
M van Hell
3 maanden geleden
Positief: het meisje die me holp was erg aardig en professioneel. Ze mag wel iets minder formeel worden (voor klanten die dat net zo als ik ook waarderen) Punten die verbeterd kunnen worden/mindere punten: * er werden vragen aan me gesteld over mijn werk, mijn huidtype en nog wat persoonlijke vragen op het begin van de behandeling. Ik vond dat niet erg om daar op te antwoorden. Maar ik vond het niet fijn om tijdens de behandeling wanneer je hoort te relaxen, ze weer nieuwe vragen ging stellen (wat houdt je werk in etc, vind je het leuk etc.) terwijl ik dacht dat alle vragen beantwoord waren. Ik had net vakantie gekregen en had even geen zin om over het werk te hoeven praten. * ik heb ervaring met 2 andere schoonheidsspecialistes en daar neem ik ook altijd een behandeling van voor rond de 40 euro. Voor dat geld krijg ik veel meer dan bij Intermezzio. Dat was een teleurstelling. Ik vond dat Intermezzio er te makkelijk van af kwam. Reinigen (mijn ogen bleken achteraf niet goed gereinigd), 2x een masker (incl. Korte Massage), huidcreme. Dat was het. Het was ook een meisje van 19 jaar die nog student was dan vind ik niet dat je klanten het maximale bedrag kunt laten betalen. Dan kom je er wel erg makkelijk van af. * Een paar uur na de behandeling was mijn huid helemaal niet zo zacht als wat ik gewend ben als ik van andere schoonheidsspecialistes kom. Mijn oneffenheden zaten er nog gewoon terwijl als ik bij mijn andere schoonheidspecialistes vandaan kom, deze vrijwel kort daarna weg zijn. Ik had ook niet het idee dat ik 'zen' was zoals ik me anders altijd voel na de schoonheidsspecialiste. Om een verhaal kort te maken de 9.2 die het krijgt op Treatwell vind ik niet terecht. Misschien ben ik té verwend bij mijn schoonheidsspecialistes en had ik té hige verwachtingen. Nog maals, het meisje die me holp was erg aardig en deed wel haar best om het goed te doen.
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Intermezzo Wellness
Van Alphenstraat 15
2274NA Voorburg

Ben jij opzoek naar een moment van rust? Hiervoor ben je bij Intermezzo Wellness aan het juiste adres. Dit is een praktijk voor massage, pedicure en schoonheidsverzorging. Droom weg tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannen massage. Laat je voeten verzorgen tijdens een weldadige pedicure. Of ga voor één van de andere beautytreatments die ze bij Intermezzo Wellness aanbieden. Bij deze praktijk vind je altijd wel een behandeling die bij je past en het professionele team zal er alles aan doen om jou de behandeling te geven waar je van droomt!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:3022:00
Woensdag
13:3022:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt