Reviews

3,7
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb onlangs mijn haar laten verven (lowlights) en laten knippen. De kapster zat de hele tijd op haar telefoon, ging ondertussen roken, was ongeïnteresseerd, liet vaak spullen vallen en twijfel over de producten. Ze kleurde mijn haar, waar amper wat van te zien is voor €45 euro verwacht ik dat het op z'n minst zichtbaar is. Ook werd mijn haar niet geknipt hoe ik wenste. De hygiëne was erg slecht, er lagen over haren, kammen die op de grond vielen werden niet afgespoeld en gelijk weer gebruikt & borstels met haren erin werden gebruikt.
Anoniem
één maand geleden
Bas
3 maanden geleden
Altijd gezellig, professioneel en kwalitatief
Anoniem
5 maanden geleden
Fantastic service, the hairdresser was clearly skilled and talented at her job. She was honest with me, took her time with the coloring options, and I left with a beautiful platinum blonde color. Would recommend to anyone, and would definitely return.
Valentina
8 maanden geleden
Mijn dochter kon niet geholpen worden omdat er geen dameskapper aanwezig was , erg jammer
Petra
één jaar geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

J&Cutz Hairdesigners
Bachlaan 125
2264WC Leidschendam

Wat voor coupe je ook wil bij J&Cutz Hairdesigners knippen ze het. Het team is continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren en nieuwe kapsels. Door regelmatig trainingen te volgen blijven ze up-to-date met de nieuwste technieken. Ze laten zich continue inspireren door van alles en kijken en luisteren naar de omgeving om aan te sluiten op de vraag van niet alleen vandaag, maar ook van morgen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van zakelijke tot kinky kapsels met Europees haar, Aziatisch haar en blackhair dat aansluit bij je imago, karakter en gezicht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt