J&Cutz Hairdesigners

Bachlaan 125, Leidschendam, 2264WC

J&Cutz Hairdesigners heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

The Legend - Ultimate Care

217 reviews
Koningin Julianalaan 312, 2274JS Voorburg

House of Perfection

5 reviews
Rijswijkseweg 93, 2516 HA Den Haag, Netherlands

Nails Hair Classy

424 reviews
Gevestigd in de salon Beauty Center Classy, Theresiastraat 105, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

3,6
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helaas een slechte ervaring met deze salon. Er wordt door onervaren jongens geknipt. De opscheer is niet recht. De overloop zit een dikke lijn in. Ik heb nog nekhaar. Bij m’n kruin is het te kort geknipt, waardoor m’n haar omhoog gaat staan. Het is niet uitgedund, zoals gevraagd. Ik heb op m’n vakantie een pet moeten dragen. Voor mij nooit meer.
Mijn zoontje vindt haren knippen vreselijk, daar wordt goed rekening mee gehouden en hij ziet er daarna altijd weer super uit!
Prima zaak
Zoontje is perfect geknipt, snel en kindvriendelijk, prima op tijd en beter geknipt dan in menig ander salon.
horrible visit to the barber before a wedding event. they started 45 mins late and the absolutely inexperienced guy did not know what to do. He kept hurting me with the trimmer and destroyed my hair. No antiseptic was applied after the trimming and was in general a horrible experience. never again
Toon meer reviews...

Over

J&Cutz Hairdesigners
Bachlaan 125
2264WC Leidschendam

Wat voor coupe je ook wilt, bij J&Cutz Hairdesigners in Leidschendam knippen ze het. Het team is continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren en nieuwe kapsels. Door regelmatig trainingen te volgen blijven ze up-to-date met de nieuwste technieken. Ze laten zich continue inspireren door van alles en kijken en luisteren naar de omgeving om aan te sluiten op de vraag van niet alleen vandaag, maar ook van morgen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van zakelijke tot kinky kapsels met Europees haar, Aziatisch haar en blackhair dat aansluit bij je imago, karakter en gezicht.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten