Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Great massage. Felt like a new person on my bike ride home :)
Ashley
één maand geleden
Nick
één maand geleden
Intensieve en effectieve massage gehad van 60min! Had een deeptissue besteld, en dat heb ik geweten :) Dit was niet een gezellige ontspanningsmassage waarbij je lekker wegdut. Nee, dit was een uur lang samenwerken aan het herstellen van mijn spieren en houding. Precies wat ik nodig had! Jarst geeft een prettige toelichting voordat hij iets doet en zorgt voor een sfeer waarbij je je op je gemak voelt. Ik had wel even de tijd nodig om weer bij te komen, merkte duidelijk dat er heel wat stoffen los waren gekomen door de massage waardoor de moeheid een dag heeft toegeslagen.
Anoniem
4 maanden geleden
Een fijne stevige massage die mijn problemen in mijn rug hebben aangepakt. Er hangt een fijne sfeer in de salon en om Jarst heen.
Tanita
10 maanden geleden
Voelt na behandeling als herboren.
Anoniem
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jarst de Jong praktijk voor massagetherapie & bodywork
Brouwersgracht 270
1013HG Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede masseur in de omgeving van Landsmeer of Amsterdam-West? Jarst van Jarst de Jong Praktijk voor Massagetherapie & Bodywork beheerst meerdere technieken en heeft bijna altijd een oplossing voor je probleem. Hij neemt uitgebreid de tijd en beoogt lichaamsbewustwording te creëren door middel van structurele integratie. Hij lijnt je lichaam als het ware weer uit naar de oorspronkelijke basisvorm en maakt hierbij tevens gebruik van diepweefsel en ontspanningsmassage technieken. Kies voor een diepweefsel, ontspanningsmassage of structurele integratie en voel je weer happy in je lijf.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
14:0018:00
Zondag
14:0018:00

Massagesalons in de buurt