Reviews

4,5
57 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
I really enjoyed the facial procedure, though at times it got very painful. I liked that the specialist used the high quality cosmetic and gave more detailed explanation about what do I need to treat my particular skin condition.
Anoniem
2 maanden geleden
Ellen Berg
3 maanden geleden
Kelly Frontani
4 maanden geleden
Anoniem
4 maanden geleden
Ik werd gemasseerd door Jamie. Zeer kundig, Ze snapte precies wat ik wilde en heeft mijn rug zo goed losgemaakt! Ook haar gezichtsmassage was helemaal top. Ze was zo aardig om even te smsen omdat ze uitliep, zodat ik niet te lang hoefde te wachten en had ook veel meer tijd genomen voor mij daarna. Ik kom hier zeker terug!
Esther de vries
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jordaan Skincare
Hazenstraat 29
1016SM Amsterdam

Op de Hazenstraat in hartje Jordaan kan je naar schoonheidsinstituut Jordaan Skincare. Een moderne salon waar je behandelingen voor diverse verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen kan boeken. Ze zijn gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen voor je gezicht en lichaam. Ze ontvangen je in een sfeer van rust en wellness zodat je totaal kan ontspannen tijdens je treatment. De behandelingen en producten verzorgen en verbeteren je huid op natuurlijke wijze. Er wordt gewerkt met producten van Biodroga en Sans Sousis.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt