Kapsalon Naomi

Eerste van der Helststraat 19 h, 1073AB Amsterdam
4,8
28 reviews
Eerste van der Helststraat 19 h, 1073AB Amsterdam

Reviews

4,8
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anuj
2 dagen geleden
Ivo
2 dagen geleden
Ontzettend lieve vrouw, goed advies gekregen en prachtig geknipt. Ik had het gevoel dat alle tijd voor me werd genomen, ook al was het eigenlijk al sluitingstijd.
Deirdre
4 dagen geleden
Naomi is een hele vriendelijke en goede kapster. De sfeer in de zaak is heel gezellig, zij en haar medewerker Piet ontvangen de klanten met een kopje koffie en houden van een praatje tijdens het knippen. Nadat mijn haar gewassen en gemasseerd was, vroeg Naomi wat ze voor me kon doen. Ze nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen en deed ook nog een suggestie die heel goed uitpakte! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat - al helemaal in verhouding tot de studentenprijs- en zou deze kapperszaak zeker aanraden bij mijn vrienden!
Elise
10 dagen geleden
Fijne kapper!
Sophie
13 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Naomi
Eerste van der Helststraat 19 h
1073AB Amsterdam

Midden in de Pijp op de 1e Van der Helststraat zit Naomi kappers. Hier werken gezellige en professionele kappers en kapsters die goed knippen en die je niets opdringen. Ze luisteren naar je wensen en geven jou het kapsel dat bij je past. Let op, op dinsdag is Naomi gesloten maar op zaterdag kan je er al vanaf acht uur s'ochtends terecht. Kan je fijn naar de kapper voordat iemand het door heeft. De rest van de week al vanaf half negen in de ochtend dus ze zijn er hier vroeg bij. Er wordt gewerkt met de producten van Keune.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
08:3018:00
Zaterdag
08:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt