Kapsalon Profiel

Lange Kerkstraat 17, 3111NN Schiedam
4,5
40 reviews
Lange Kerkstraat 17, 3111NN Schiedam

Alle behandelingen

Reviews

4,5
40 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben een man met lang haar. Altijd lastig om een goede kapper te vinden. In dit geval was de kapster enorm vriendelijk en behulpzaam, snapte ze precies wat ik wilde en ben ik enorm blij met het resultaat.
Stephan
14 dagen geleden
Ramona
2 maanden geleden
Top! Karin weet niet alleen wat ze doet, ze begint met naar je te luisteren, geeft dan advies en bespreekt met je wat ze kan doen. De keus ligt bij mij, maar ik ben erg gesteund door haar kennis en advies.
Anoniem
4 maanden geleden
sanja
4 maanden geleden
Ingang is via de winkel Haar import. Dit was niet heel duidelijk aangegeven. Afspraak gemaakt via treatwell maar heb een half uur moeten wachten. Uitlopen kan echter altijd. Haar is netjes naar wens geknipt en verzorgd. Kapster neemt de tijd voor je.
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Profiel
Lange Kerkstraat 17
3111NN Schiedam

In het gezellige winkelhart van Schiedam is Kapsalon Profiel gevestigd. Het team heeft zich gespecialiseerd in het creëren van diverse kapsels in verschillende stijlen en kleuren. Mannen, vrouwen en van jong tot oud, iedereen is welkom in de trendy salon. Ze hebben een passie voor mooi, verzorgd en gezond haar en adviseren je op het gebied van haarbehandelingen zoals knippen, kleuren en haarverlenging. Er wordt gewerkt met producten van Kérastase, Elgon, Redken, Sexy Hair, Greath Lenghts Hairextensions en Flip-in-Hair extensions.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt