Kleine-Oase

Wittevrouwenkade 4, 3512CR Utrecht
5,0
8 reviews
Wittevrouwenkade 4, 3512CR Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het ontvangst is prettig en ik voel mij op mijn gemak. De tafel is verwarmd en ligt goed. De massage wordt professioneel en met aandacht gedaan. Ik ben fan!
Sarie
10 dagen geleden
Heerlijk ontspannen massage met fijne achtergrondmuziek. Sonia voelt alles goed aan en past zich aan op waar je behoefte aan hebt. Ik voel me als herboren, een echte aanrader. Dank je wel Sonia!
Milou
11 dagen geleden
Fijne ontvangst, in een gezellig, knus ingerichte kamer. Er wordt rekening gehouden met eventuele klachten. Een heerlijk ontspannende massage, op een verwarmd bed. Helemaal zen stond ik weer buiten, absoluut een aanrader!
Marit
11 dagen geleden
De kleine oase is een licht klaslokaal in een oud schoolgebouw. Sonia Laan die hier massages geeft, is vriendelijk en tegelijk iemand van weinig woorden. De aanraking van haar handen zegt des te meer: tijdens een rugmasssge gaan ze kalm hun weg en vinden ze feilloos spierknopen en andere verkrampingen. Met doorgaande en vloeiende beweging komt er weer ontspanning in mijn weefsels. Het enige dat ik hoef te doen is ademen en de stevige behandeling toelaten door mee te geven. Weldadig, dank je wel!
Marijke
11 dagen geleden
Sonia masseert met veel aandacht. Ik voel me altijd ontspannen zowel tijdens als na de massage. Ze is vriendelijk en luistert goed naar waar je last van hebt of waar je behoefte aan hebt. De Kleine-Oase is een prachtig en sfeervol plekje in het hartje van Utrecht. Echt een aanrader!
Hiu Jen
12 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kleine-Oase
Wittevrouwenkade 4
3512CR Utrecht

In een historisch pand in de binnenstad van Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Hier kun je een Ontspanningsmassage, Indiase Hoofdmassage, Lomi Lomi massage of Klachtgerichte massage boeken. Wat Kleine-Oase bijzonder maakt is dat het een pop-up massage studio is en de studio dus om de zoveel tijd op een andere locatie te vinden zal zijn. Hierdoor blijven de prijzen van de massages laag en kom je steeds weer op een unieke en inspirerende plek terecht. Heb je lichamelijke klachten? De massages van eigenaresse Sonia helpen je om te ontspannen en om (stress) klachten te verminderen. Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen er voor dat de massage altijd is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten. Ook vind Sonia kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk, daarom masseert zij bijvoorbeeld alleen met biologische, koudgeperste olie.

Handig om te weten: je kunt hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:3021:30
DiDinsdag
09:3021:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3021:30
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
09:3021:30

Massagesalons in de buurt