Kleine-Oase

4,9
225 reviews
Jagerskade 17C, Utrecht, 3552TL
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
225 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De Kleine Oase doet haar naam eer aan. Hele fijne oase / escape in de stad, waar ik een Lomi Lomi massage ontving van Charlotte. Ze nam de tijd en ik kreeg echt de aandacht. Voelde als een een groot cadeau voor mezelf en even een moment om echte ontspanning te mogen ervaren. Erg fijn!
Een fijne zwangerschapsmassage waarbij je op je zij ligt.
Hele fijne massage gehad en vooraf duidelijke uitleg gekregen over wat ik kon verwachten. Zeker een aanrader!
Erg fijn. Bij binnenkomst een kort gesprekje over wat je bezig houdt en of er speciale wensen zijn. Tijdens de massage nog een check of de druk goed was. Had last van m'n nek toen ik aankwam en Charlotte heeft heel wat knopen weggehaald. Kwam er heel erg ontspannen en zonder nekpijn vandaan.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sonia
Masseur
4.9
118 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Deskundig7
Professioneel6
Zorgzaam5
Charlotte
Masseur
4.9
38 reviews

Over

Charlotte zit vol energie en pakt zaken graag direct aan, om ze vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Hierbij staat zij altijd open om nieuwe dingen te leren en ervaringen op te doen. Zo ook kwam zij vanuit haar opleiding tot basisschooldocent uiteindelijk terecht bij massage. Tijdens het masseren gaat Charlotte’s aandacht naar wat er op dat specifieke moment nodig is en is er veel ruimte voor diepgang en vertraging. Door deze combinatie kan degene die gemasseerd wordt mentaal ook in de vertraging komen. Dit helpt bij de bewustwording van het eigen lichaam en om eventuele spanningen die daarin aanwezig zijn los te laten. Tevens is Charlotte altijd op zoek naar verbinding tussen haarzelf en de ander. Door deze verbinding kan zij goed aanvoelen wat diegene nodig heeft tijdens de massage. Zo is elke massage persoonlijk en uniek.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Charlotte

Vriendelijk10

Over

Kleine-Oase
Jagerskade 17C
3552TL Utrecht

In de wijk Loevenhoutsedijk te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De massages van Sonia en Charlotte helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen.

De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen er voor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten. Ook vinden zij kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt er bijvoorbeeld alleen gemasseerd met natuurlijke, dierproefvrije olie en wordt er zo veel mogelijk gewerkt met duurzame materialen.

Handig om te weten: Je vindt Kleine-Oase in het verzamelpand Labor. Gebruik Google Maps met de zoekterm 'Kleine-Oase massage' om de precieze locatie te vinden.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt