Kleine-Oase

4,9
482 reviews
Ondiep-Zuidzijde 6, Utrecht
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
482 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aanrader
Enorm fijne massage gehad. Marieke geeft trage massages en dat zorgde er bij mij voor dat ik in een diepe ontspanning terecht kwam. Ik vertelde haar dat het voor mij voelde of ik 3 uur op de bank heb gelegen i.p.v. 1 uur. Wie wilt dat gevoel nou niet?! ;-)
Leuke ontvangst, en een heerlijke ontspanning massage gehad, en ik had gelijk minder last van mijn rug
Persoonlijke aandacht, rust, helemaal ontspannen. Marieke is een liefdevol persoon.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anna
Masseur
4.9
58 reviews

Over

Anna is een gevoelig en rustig persoon met veel interesse en aandacht voor anderen. Tijdens haar massages vertrouwt zij op haar gevoel en intuïtie. Op basis daarvan bepaalt zij met welke intentie ze de massage inzet. Ze gebruikt hierbij verschillende technieken, zoals klassieke massage, lange strijkingen, bewegingstechnieken en stretches. Samen met jou gaat ze op onderzoek naar wat jouw lichaam op het moment van de massage nodig heeft. Elke massage wordt opnieuw met jou afgestemd.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Anna

Deskundig7
Vriendelijk5
Vakkundig5
Sonia
Masseur
4.9
161 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Professioneel12
Deskundig10
Vakkundig9
Getalenteerd8
Gabriëlle
Masseur
4.9
27 reviews

Over

Masseren is voor Gabriëlle een creatieproces. Tijdens dit proces laat zij zich leiden door haar zintuigen en reageert zij op wat zij tegenkomt. Dit heeft zowel op haar als op de ander een gunstig effect. Het komt vaak voor dat er tijdens het masseren flitsen van droombeelden, herinneringen of emoties voorbijkomen. Gabriëlle helpt jou je hiervan bewust te worden en deze te zien als een spiegel van wat er op dat moment gaande is. Deze bewustwording geeft toegang tot het zelfhelende vermogen van het lichaam, zowel fysiek, mentaal als energetisch. Gabriëlle heeft veel ervaring als masseur en heeft zich verdiept in zowel Westerse als Oosterse massage technieken. Naast massage heeft zij zich ook gespecialiseerd in de adem in relatie tot beweging. Een krachtige combinatie die haar massages een diepe helende werking geven.

Behandelingen

Massage
Marieke
Masseur
5.0
9 reviews

Over

Marieke is een vriendelijk en warm persoon wiens deuren altijd open staan. Tijdens het masseren vindt zij het belangrijk om jou het gevoel mee te geven dat jij in je totaliteit welkom bent, in heel je wezen, met alles wat zich daarin afspeelt. Zij masseert vanuit een grondhouding met mildheid en mededogen. Vanuit vertraging, ontspanning en het toelaten van emoties en lichamelijke sensaties nodigen haar massages je uit om in het hier en nu te zijn. Hierdoor ontstaat er een proces van lichaamsbewustwording waarin zij hoopt ondersteuning te mogen aanreiken.

Behandelingen

Massage
Sophie
Masseur

Over

Bij Sophie voelen mensen zich op hun gemak. Haar vriendelijkheid en openheid zorgen ervoor dat je meteen voelt dat je in goede handen bent. Tijdens het masseren observeert zij jou en hoe jouw lichaam beweegt met al haar aandacht. Zij reageert op wat zij tegenkomt en werkt met veel rust en flow. Dit zorgt ervoor dat jij je echt aan de massage en de houdingen die daar onderdeel van zijn kunt overgeven en volledig los kunt laten.

Behandelingen

Massage
A
Anneke

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Kleine-Oase
Ondiep-Zuidzijde 6
Utrecht

In de wijk Ondiep te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De holistische massages helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen. De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen ervoor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Concordiastraat of Watertoren

Het team: Sonia, Charlotte en Anna vinden kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Persoonlijke benadering & betrokkenheid stellen je direct op je gemak
  • Gespecialiseerd in: Holistische massages met natuurzuivere en pure olie
  • De extra’s: Gevestigd in verzamelpand Lumax
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt