Kleine-Oase

4,9
682 reviews
Ondiep-Zuidzijde 6, Utrecht
Open Morgen: 09:00 - 21:30

Alle behandelingen

Reviews

4,9
682 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Marieke gaf me een Psoas massage. Dat was verrassend. Verder was Marieke aardig en nam ze alle tijd.
Mijn massage bij De Kleine Oase was wederom professioneel, zorgzaam én persoonlijk. Zo fijn! Altijd net te kort dus ik zou de volgende keer 90 min moeten boeken ;)
Voor mij was dit zeker ontspannen. Maar een massage was het bijna niet te noemen. Mijn spieren hebben er weinig aan gehad. Misschien de manier van deze salon om een massage te geven. Maar veel te soft. Meer aaien dan masseren. Voor mij achteraf zeker een teleurstelling
Voor mij een hele fijne en nodige ervaring. Met aandacht en rust ben ik gemasseerd en hebben de plekken welke aandacht nodig hadden ook met liefde & vanuit ontspanning de aandacht gekregen. Het heeft mij zeer goed gedaan!
Altijd zo fijn bij Kleine Oase; veel persoonlijke aandacht, massages altijd afgestemd op jou en op dat moment.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sophie
Masseur
5.0
5 reviews

Over

Bij Sophie voelen mensen zich op hun gemak. Haar vriendelijkheid en openheid zorgen ervoor dat je meteen voelt dat je in goede handen bent. Tijdens het masseren observeert zij jou en hoe jouw lichaam beweegt met al haar aandacht. Zij reageert op wat zij tegenkomt en werkt met veel rust en flow. Dit zorgt ervoor dat jij je echt aan de massage en de houdingen die daar onderdeel van zijn kunt overgeven en volledig los kunt laten.

Behandelingen

Massage
Jets
Masseur
4.8
12 reviews

Over

Voor Jets is massage een manier om in contact te komen met jezelf. Zowel voor degene die de massage ontvangt, als voor Jets zelf tijdens het masseren. Hen vindt veel kalmte in het masseren, daardoor heeft het voor hen een meditatieve werking. Jets’ open en oprechte karakter zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Inclusieviteit is hierin extra belangrijk voor Jets. Hen vindt het heel belangrijk om trans/queer mensen welkom te heten en een veilige ruimte te bieden voor iedereen. Jets ziet het lijf als de vertaler van behoeftes: het lijf heeft de prachtige kwaliteit om voor je te zorgen en het is een kunst om te luisteren naar wat het je te vertellen heeft. Hen ziet een massage als een manier om in te checken met jezelf. Wat heeft je lijf te vertellen als je luistert? En wat heb je nodig om te luisteren? Jets is er graag voor jou om je te helpen bij dit proces van luisteren en vertalen. Afhankelijk van wat passend voelt, doet hen dit tijdens het masseren vanuit een actieve of een passieve rol: denk aan vragen stellen of juist stilte bewaren.

Behandelingen

Massage
Marieke
Masseur
4.9
51 reviews

Over

Marieke is een vriendelijk en warm persoon wiens deuren altijd open staan. Tijdens het masseren vindt zij het belangrijk om jou het gevoel mee te geven dat jij in je totaliteit welkom bent, in heel je wezen, met alles wat zich daarin afspeelt. Zij masseert vanuit een grondhouding met mildheid en mededogen. Vanuit vertraging, ontspanning en het toelaten van emoties en lichamelijke sensaties nodigen haar massages je uit om in het hier en nu te zijn. Hierdoor ontstaat er een proces van lichaamsbewustwording waarin zij hoopt ondersteuning te mogen aanreiken.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Marieke

Zorgzaam7
Vakkundig6
Hanneke
Masseur

Over

Hanneke is een warme en hartelijke vrouw die veel vertrouwen biedt waardoor het makkelijk is om je open te stellen voor haar aanraking. Het contact met haar is vriendelijk en prettig. Hanneke is invoelend en werkt vanuit aanwezigheid. Ze nodigt je daarmee uit om je weer in contact te brengen met jezelf en je lichaam. Van daaruit kan er meer ruimte ontstaan voor vitaliteit, energie en levensvreugde. Lichaamswerk betekent voor Hanneke ‘Kwaliteit van Leven’.

Behandelingen

Massage
Pien
Masseur
4.9
8 reviews

Over

Bij Pien ben je in goede handen, zij is zowel als fysiotherapeut, masseur en als acupuncturist geschoold en heeft jaren ervaring. Haar openheid en geaarde energie zorgen ervoor dat je je meteen bij haar op je gemak voelt. Voor haar is verbondenheid op allerlei lagen belangrijk in het leven: met het universum, de natuur en de mensen om haar heen. Dit is wat voor haar weerspiegeld wordt in de holistische zienswijze op de mens en diens omgeving. Het één kan niet zonder het ander, zoals yin en yang, ons lichaam en onze geest niet los van elkaar kunnen bestaan. Als masseur, neemt Pien haar kennis van Acupunctuur en Traditional Chinese Medicine (TCM) mee.

Behandelingen

Massage
Sonia
Masseur/ Eigenaar
4.9
173 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Professioneel15
Vakkundig11
Deskundig10
Getalenteerd9

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Kleine-Oase
Ondiep-Zuidzijde 6
Utrecht

In de wijk Ondiep te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De holistische massages helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen. De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen ervoor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Concordiastraat of Watertoren

Het team: Sonia, Charlotte en Anna vinden kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Persoonlijke benadering & betrokkenheid stellen je direct op je gemak
  • Gespecialiseerd in: Holistische massages met natuurzuivere en pure olie
  • De extra’s: Gevestigd in verzamelpand Lumax
MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0021:30
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0021:30
ZaZaterdag
09:0021:30
ZoZondag
09:0021:30

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Kleine-Oase

Kleine-Oase is geopend maandag, van woensdag tot zondag van 09:00 tot 21:30 en dinsdag van 09:00 tot 22:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Kleine-Oase zijn: Ontspanningsmassage, Deep tissue massage en Zwangerschapsmassage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 66,96.
Bij Kleine-Oase kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021lgbtqiaplusTop Rated 2020

Massagesalons in de buurt