Kleine-Oase

Jagerskade 17C, 3552TL Utrecht
4,9
148 reviews
Jagerskade 17C, 3552TL Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,9
148 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik verwen mijzelf elke maand met een massage van Sonia. De ruimte is prettig en haar producten ruiken zalig. Sonia straalt rust uit waardoor ik zelf ook meteen tot rust kom. Haar massage is ferm waar nodig en tevens ontspannend. Zij checkt altijd vooraf waar mijn wensen liggen, een blessure krijgt dan meer aandacht. Het enige nadeel is dat de tijd veel te snel gaat en dat ik eigenlijk een sessie van 90 min moet boeken ;)
Ze informeert waarom je de keuze van de geplande massage heb gekozen en luistert goed na je verhaal. Daarna geef ze een advies wat ze denkt het beste is voor jouw. Uiteraard maak je zelf de keuze. Ben zeer tevreden. Groetjes Dennis
Een hele fijne massage gehad in een erg mooie en rustige salon. Een fijn muziekje op de achtergrond en lekkere geuren uit de vernevelaar. Sonia leek zelf wel wat ongemakkelijk of misschien moe. Maar dit kan aan de dag gelegen hebben. Ze was erg vriendelijk en ik kreeg de ruimte om voor- en achteraf even wat te drinken op de bank.
Het was de eerste keer voor mij dat ik deze massage had geboekt. Door Sonja werd duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten. Het is geen ontspanningsmasssge en kan soms wat pijnlijk zijn maar, is wel heel goed voor het herstel van het lichaam. De massage heeft meerdere dagen effect gehad bij mij. Ik ga zeker nog een keer.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sonia
4.9
98 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Professioneel5
C
Charlotte

Behandelingen

Massage

Over

Kleine-Oase
Jagerskade 17C
3552TL Utrecht

In de wijk Loevenhoutsedijk te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De massages van Sonia en Eva helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen.

De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen er voor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten. Ook vinden zij kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt er bijvoorbeeld alleen gemasseerd met natuurlijke, koudgeperste dierproefvrije olie en wordt er zo veel mogelijk gewerkt met duurzame materialen.

Handig om te weten: Je vindt Kleine-Oase in het verzamelpand Labor. Gebruik Google Maps met de zoekterm 'Kleine-Oase massage' om de precieze locatie te vinden.

MaMaandag
10:0020:30
DiDinsdag
10:0020:30
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0020:30
ZoZondag
10:0020:30

Massagesalons in de buurt