Ondiep-Zuidzijde 6, Utrecht
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
367 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bij Anna loop ik altijd ontspannender de deur uit dan dat ik er in kwam. Ze geeft je een gevoel van rust door de tijd te nemen en echt in het moment te zijn. Dat werkt helend. Ze stemt mijn behoefte goed af op de behandeling en komt altijd met bruikbare tips om op te volgen.
Uitstekend.
Anna was very professional and friendly. She is a very calm and peaceful person and transmits assurance. She really knows what she’s doing and I definitely recommend her.
Aanrader
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anna
Masseur
4.9
34 reviews

Over

Anna is een gevoelig en rustig persoon met veel interesse en aandacht voor anderen. Tijdens haar massages vertrouwt zij op haar gevoel en intuïtie. Op basis daarvan bepaalt zij met welke intentie ze de massage inzet. Ze gebruikt hierbij verschillende technieken, zoals klassieke massage, lange strijkingen, bewegingstechnieken en stretches. Samen met jou gaat ze op onderzoek naar wat jouw lichaam op het moment van de massage nodig heeft. Elke massage wordt opnieuw met jou afgestemd.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness
Sonia
Masseur
4.9
146 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Haar
Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Professioneel10
Deskundig8
Vakkundig7
Zorgzaam6
Mark
Masseur

Over

Mark is rustig, creatief, zorgzaam maar vooral geïnspireerd en bevlogen als het gaat om het ambacht van massage. Als massagetherapeut is de natuur zijn inspiratie bron ”Inspired by nature. We are nature”. De natuur geeft energie, relativeert, geeft rust en heeft een groot herstellend vermogen. Dat is wat hij ook met zijn massages wil bereiken. Stress, vermoeidheid, trauma zowel fysiek als emotioneel gaan in het lichaam zitten. Zijn specialisatie is Deep Bodywork; vertraagde lange diepe strokes. Die zijn gericht op lichaamsbewustzijn en ontspanning van lichaam, spieren en geest. Zowel een diepe als een zachte massage die het lichaam stimuleert te herstellen naar “Your Original Nature”.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Kleine-Oase
Ondiep-Zuidzijde 6
Utrecht

In de wijk Ondiep te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De holistische massages helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen. De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen ervoor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Concordiastraat of Watertoren

Het team: Sonia, Charlotte en Anna vinden kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Persoonlijke benadering & betrokkenheid stellen je direct op je gemak
  • Gespecialiseerd in: Holistische massages met natuurzuivere en pure olie
  • De extra’s: Gevestigd in verzamelpand Lumax
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt