Kleine-Oase

4,9
252 reviews
Jagerskade 17C, Utrecht, 3552TL
Vandaag open: 09:00 - 21:00
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,9
252 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super massage! Helemaal tot rust gekomen. Kom zeker terug. De achtergrondmuziek en diffuser waren ook fijn er bij.
Goede uitleg over de behandeling, en is deskundig.
Just an overall beautiful experience and wondrous relaxing massage in a time of real need for such moments of quiet and reconnection to your body.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sonia
Masseur
4.9
124 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sonia

Deskundig7
Professioneel6
Zorgzaam6
Vriendelijk5
Charlotte
Masseur
4.9
49 reviews

Over

Charlotte zit vol energie en pakt zaken graag direct aan, om ze vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Hierbij staat zij altijd open om nieuwe dingen te leren en ervaringen op te doen. Zo ook kwam zij vanuit haar opleiding tot basisschooldocent uiteindelijk terecht bij massage. Tijdens het masseren gaat Charlotte’s aandacht naar wat er op dat specifieke moment nodig is en is er veel ruimte voor diepgang en vertraging. Door deze combinatie kan degene die gemasseerd wordt mentaal ook in de vertraging komen. Dit helpt bij de bewustwording van het eigen lichaam en om eventuele spanningen die daarin aanwezig zijn los te laten. Tevens is Charlotte altijd op zoek naar verbinding tussen haarzelf en de ander. Door deze verbinding kan zij goed aanvoelen wat diegene nodig heeft tijdens de massage. Zo is elke massage persoonlijk en uniek.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Charlotte

Vriendelijk11
Zorgzaam8
Vakkundig6
Professioneel5
Anna

Over

Anna is een gevoelig en rustig persoon met veel interesse en aandacht voor anderen. Tijdens haar massages vertrouwt zij op haar gevoel en intuïtie. Op basis daarvan bepaalt zij met welke intentie ze de massage inzet. Ze gebruikt hierbij verschillende technieken, zoals klassieke massage, lange strijkingen, bewegingstechnieken en stretches. Samen met jou gaat ze op onderzoek naar wat jouw lichaam op het moment van de massage nodig heeft. Elke massage wordt opnieuw met jou afgestemd.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Kleine-Oase
Jagerskade 17C
3552TL Utrecht

In de wijk Loevenhoutsedijk te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De massages van Sonia en Charlotte helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen.

De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen er voor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten. Ook vinden zij kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt er bijvoorbeeld alleen gemasseerd met natuurlijke, dierproefvrije olie en wordt er zo veel mogelijk gewerkt met duurzame materialen.

Handig om te weten: Je vindt Kleine-Oase in het verzamelpand Labor. De ingang ligt een klein beetje verscholen. Er zijn bij de opgang van het terrein twee grote schuifhekken. Ga door het linker hek en loop, voorbij Easy Zzp, helemaal door totdat je de ingang van Labor ziet. Daar kan je aanbellen bij Kleine-Oase.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt