Kleine-Oase

Jagerskade 17C, 3552TL Utrecht
4,9
187 reviews
Jagerskade 17C, 3552TL Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,9
187 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd weer superfijn bij Sonia!
Wat een heerlijke massage, precies waar mijn lijf behoefte aan had. Ontspannend en healing. Aanrader voor een zondag middag of na een lange week hard werken :-)
Hele fijne salon met vriendelijke, toegankelijke masseur(s). Voelt laagdrempelig aan, de ruimte voelt gezellig aan en ziet er mooi uit. Zorgen voor een goede atmosfeer door muziek, geur en benaderingswijze. De massage was top. Ze wist alle pijnpunten te vinden en ze stemde goed af ook tijdens de massage. Kan het een ieder aanbevelen.
Bijzonder fijne massage.
Fijne zwangerschapsmassage gehad. Charlotte luistert naar je behoeftes en vraagt tussendoor ook of alles nog naar wens is. Heerlijke rustige plek, waar je je echt even kunt ontspannen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sonia
Masseur
4.9
113 reviews

Over

Sonia is zowel tot beeldend kunstenaar als tot masseur opgeleid en dit merk je aan een aantal dingen. Zo zet zij bijvoorbeeld haar vrije en creatieve manier van denken in tijdens het masseren. Hierdoor is geen enkele massage het zelfde. Daarnaast zijn het menselijk lichaam en menselijk gedrag thema’s die haar als kunstenaar ook al erg interesseerden en gaat er geen detail aan haar voorbij. Kleine-Oase is met aandacht en liefde voor sfeer en detail door haar opgericht en ingericht. Dit zorgt ervoor dat de totale ervaring comfortabel en ontspannen aanvoelt.

Behandelingen

Massage
Charlotte
Masseur
4.9
14 reviews

Over

Charlotte zit vol energie en pakt zaken graag direct aan, om ze vervolgens tot in de puntjes uit te werken. Hierbij staat zij altijd open om nieuwe dingen te leren en ervaringen op te doen. Zo ook kwam zij vanuit haar opleiding tot basisschooldocent uiteindelijk terecht bij massage. Tijdens het masseren gaat Charlotte’s aandacht naar wat er op dat specifieke moment nodig is en is er veel ruimte voor diepgang en vertraging. Door deze combinatie kan degene die gemasseerd wordt mentaal ook in de vertraging komen. Dit helpt bij de bewustwording van het eigen lichaam en om eventuele spanningen die daarin aanwezig zijn los te laten. Tevens is Charlotte altijd op zoek naar verbinding tussen haarzelf en de ander. Door deze verbinding kan zij goed aanvoelen wat diegene nodig heeft tijdens de massage. Zo is elke massage persoonlijk en uniek.

Behandelingen

Massage

Over

Kleine-Oase
Jagerskade 17C
3552TL Utrecht

In de wijk Loevenhoutsedijk te Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Heb je lichamelijke klachten of ben je toe aan ontspanning? De massages van Sonia en Charlotte helpen je om weer in balans te komen en (stress)klachten te verminderen.

De persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen er voor dat de massages altijd zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of klachten. Ook vinden zij kwaliteit, milieu en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt er bijvoorbeeld alleen gemasseerd met natuurlijke, dierproefvrije olie en wordt er zo veel mogelijk gewerkt met duurzame materialen.

Handig om te weten: Je vindt Kleine-Oase in het verzamelpand Labor. Gebruik Google Maps met de zoekterm 'Kleine-Oase massage' om de precieze locatie te vinden.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt