De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
22 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top vrouw is het! Ze weet precies wat ze moet doen! Ze wil het beste van je naar boven halen en is perfectionistisch. Ik heb Lashes bij haar laten doen en paar vriendinnen van mij lashes en hennabrows! Iedereen is mega blij met het resultaat.
Ik ga nu ongeveer al een jaar lang elke drie weken naar Knapmooi voor mijn wimperextensions en zou nergens anders heen willen. Melissa is een super lieve meid die je graag naar huis laat gaan met mooie wimpers. Ik ben altijd erg tevreden geweest met het resultaat. Ook vind ik de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Kortom, ik zou Knapmooi aan iedereen aanraden!
Fijne lashtech, schoon, voel me altijd comfortabel tijdens het laten zetten van de extensions. M'n wimpers zien er altijd goed, netjes en mooi uit!
Altijd flexibel met afspraken maken, vind mijn wimpers top als ik ben geweest en ze neemt alle tijd voor je. De kwaliteit is goed, blijft altijd minstens twee weken echt mooi zitten. Hiervoor bij een aantal andere salons geweest, maar nergens zulke goede ervaringen als hier, dus voor mij geen ander meer!
Een bezoek aan Knapmooi is voor mij echt een cadeautje voor mijzelf. Melissa is een enorm vriendelijke, professionele vrouw die fantastisch werk levert. Zij is rustig, zeer vakkundig en geeft uitgebreid advies. De sfeer is prettig en ongedwongen; lekker een muziekje op de achtergrond, waardoor je heerlijk kan ontspannen tijdens de behandeling. Ik beveel Knapmooi dan ook van harte aan!