Kris-kraz kapper

4,9
486 reviews
Passeerderstraat 45, Amsterdam
Open Woensdag: 12:00 - 21:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
486 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kriztian luistert naar wat je wilt en combineert en voert dat uit nav zn eigen ideeën en gevoel tot een net anders ( niet standaard) perfect geheel ! Very gratefull!
Zoals altijd ga ik met een blij gevoel de kapsalon uit. Kris-kraz haalt altijd het uiterste uit zijn knipbeurt en is pas tevreden als het perfect zit. Ondertussen is er genoeg tijd om bij te kletsen. Ik was lang op zoek naar een echt goede kapper, die goed luistert naar je wensen, maar ook op de hoogte is van de trends en met een beetje lef knipt.Zeker voor dames die een bobline hebben/ overwegen zit je hier goed!
I had a balayage and I am very happy with the results! It nicely blends in with my natural hair. He has done highlights on my hair before and I also loved it. But this time the balayage was beyond my expectation! He was very patient (my hair is very dark and strong) and made sure that my hair was treated properly. Highly recommended!!
Kris is amazing and this is the best blow dry I’ve had in Amsterdam!!
Ik heb mn kapper gevonden! Kris weet precies wat ik wil en hij knipt echt heel erg goed! Tweede keer nu geweest en weer krijg ik veel complimenten van vrienden en familie over mn haar.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Krisztián
Hairstylist
5.0
330 reviews

Over

Beste mensen, Ik heet Krisz ,werk als freelancer bij de sustainable kapsalon: Mo-hair. Ik heb zelf 6 jaar ervaring in het kappersvak. Vroeger werkte ik bij Kinki, dus creatieve kleuren en kinky knipjes vind ik leuk, maar hele natuurlijke en zachte kapsels vind ik ook tof. Mijn stijl zit ergens tussen in. Mijn motto is: “ i make great haircuts for great people!”

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Krisztián

Getalenteerd39
Vakkundig35
Professioneel25
Gedetailleerd20

Over

Kris-kraz kapper
Passeerderstraat 45
Amsterdam

Kris-kraz kapper is gevestigd aan de Passeerderstraat in Amsterdam in salon Moksha Haircraft. Je kunt hier terecht voor het knippen, stylen en kleuren van je haar.

Eigenaar Krisztián heeft meer dan 8 jaar ervaring en heeft een passie voor het kappersvak. Krisztián is open-minded, creatief en gaat perfectionistisch te werk, hij is pas tevreden als jij dat ook bent. Je kunt alleen de puntjes laten bijknippen, je haar laten föhnen of voor een andere look gaan door middel van een kleuring. Krisztián adviseert je hier graag als je nog twijfelt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Kris-kraz kapper

Kris-kraz kapper is open woensdag van 12:00 tot 21:00, donderdag van 10:00 tot 19:00, vrijdag van 11:00 tot 19:00 en zaterdag van 11:00 tot 18:00. Het is gesloten maandag, dinsdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Kris-kraz kapper zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Kleuren - uitgroei
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 46,58.
Bij Kris-kraz kapper kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Davines
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt