Reviews

4,8
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Cynthia
16 dagen geleden
Anne
één maand geleden
Geweldig als altijd, Jerry is één van de enige kapsters die ik vertrouw en die vakkundig iets van mijn ongebruikelijke haarwensen weet te maken. Ze is duidelijk met de mogelijkheden en je kunt haar gerust los laten. En haar fades zijn echt superstrak :) Ja, 't kost een lieve duit, maar je krijgt waar je voor betaalt.
Myrthe
één maand geleden
Wat een geweldige knipervaring! Deze kapster weet wat bij me past en misschien nog wel belangrijker ze weet ook wat niet bij me past en durft dat ook eerlijk uit te spreken. Ongedwongen sfeer met kapster die prachtig knipt. Ik kom hier zeker terug!
evelien
3 maanden geleden
Superb and exquisite!
Johannes
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

La Fee Verte Beauty Parlour
Benthuizerstraat 62 b
3036CK Rotterdam

Stap uit je drukke dagelijkse routine bij La Fee Verte, schoonheidssalon aan de Benthuizerstraat in Rotterdam. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden en stap voor even terug in de tijd. Het draait in deze salon allemaal om ontspannen en kwaliteit. De dames die hier werken hebben een enorme passie voor hun ambacht en gaan helemaal op in wat ze doen. Hier voel jij je (man of vrouw) absoluut niet opgejaagd, het team heeft nooit gebrek aan tijd voor jou en zet zich vol enthousiasme in om tot het beste resultaat te komen!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt