La Lique Beauty Heerhugowaard

Hectorlaan 23, 1702CL Heerhugowaard
4,7
9 reviews
Hectorlaan 23, 1702CL Heerhugowaard

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ontspannende massage in mooie salon. En niet duur dus ik kom zeker terug.
I missed the “relaxing” ambience. It was overall OK but it felt more like getting the mani pedi done than having the spa-like experience. All was done in 2h while I thought it would have been 2.5h with expectations of feeling “relaxed”. I somewhat felt the manicure is not any different than if I were to do it myself from home except there is a person to rub/apply hand cream or trim the cuticles for me
Ik had een pedicure behandeling bij Danijela, zij is professioneel en aardig. Het blijkt dat ze ook in alkmaar bij la lique beauty werkt en dat je dus bij 2 vestigingen terecht kan, dat is helemáál top want die is ook zaterdags en savonds open. Ik kom zeker terug!
Ik had een shellac voor de handen en kreeg er gratis een nailart bij. Bleek een december actie wat ik niet wist, dus ik ben helemaal blij!
Hju
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Danijela

Over

Danijela vormt samen met Denise ons pedicure team binnen La Lique. Zij verzorgen uw voeten optimaal, of dit nu voor een basis behandeling is, een Spa pedicure of een Luxe pedicure, u bent bij hun in goede handen! Danijela werkt in Alkmaar en Heerhugowaard, Denise alleen in Alkmaar.

Behandelingen

Nagels
Fysiotherapie
Marlotte

Over

Marlotte is allround schoonheidsspecialiste en werkt in de salon in Alkmaar en in Heerhugowaard. Zij geeft naast de gezichtsbehandelingen ook massages, zet wimpers en is tevens onze rots in de branding in de groothandel. Hierdoor werkt zij praktisch fulltime bij La Lique.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Jet

Over

Jet is tweedejaars student allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft de onderdelen gezichtsbehandeling, Shellac, Cosmetische hand en voetverzorging, massage en wimperlifting al afgerond en is nu bezig met de specialisaties. Zij zal als stagiaire ons team aanvullen tot aan de zomer van 2020.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Roma

Over

Roma is derdejaars student allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft de onderdelen gezichtsbehandeling, Shellac en nagelstyling al afgerond en is nu bezig met de specialisaties. Zij zal als stagiaire ons team aanvullen tot aan de zomer van 2020.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Daphne

Over

Daphne is tweedejaars student allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft de onderdelen gezichtsbehandeling en cosmetische hand en voetverzorging al afgerond en is nu bezig met de specialisaties. Zij zal als stagiaire ons team aanvullen tot aan de zomer van 2020.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Suzanne

Over

Suzanne is allround schoonheidsspecialiste en werkt in de salon in Alkmaar en in Heerhugowaard. Zij geeft daarnaast ook les in o.a. Acne.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

La Lique Beauty Heerhugowaard
Hectorlaan 23
1702CL Heerhugowaard

Ben je toe aan een verwenmoment voor jezelf? Dan zit je bij schoonheidssalon La Lique Beauty Heerhugowaard helemaal goed. Je kunt hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen, wimperextensions, brow styling, massages en gelnagels. Maar ook voor PMU en harsen ben je bij het juiste adres.

Het team van professionals staat voor je klaar en zij zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. In de salon staan verzorging en hygiëne centraal. Bij de diverse gezichtsbehandelingen gaat het vooral om huidverbetering, er worden dan ook alleen biologisch merken gebruikt die niet zijn getest op dieren en parabeenvrij zijn.

Het team staat hier voor je klaar om te luisteren naar jouw wensen en je te adviseren. Voor welke behandeling je ook gaat: je zult ontspannen en tevreden de salon verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt