La Vanité

Weteringplein 1, 2515AH Den Haag
4,4
39 reviews
Weteringplein 1, 2515AH Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,4
39 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De lash lift ben ik echt super blij mee! Daar heb ik niks over te klagen. Mijn gel pedicure ben ik echter wat minder blij mee.. Het zag er goed uit nadat ze er mee klaar was, maar bij nadere inspectie toen ik thuis kwam was ik er toch niet helemaal happy mee. Ze heeft een vijl gebruikt om mijn oude gel te verwijderen en daar heb ik meerder wondjes aan overgehouden op mijn tenen. Ze gebruikt ook niet bij elke client een nieuwe wat ik niet zo hygienisch vind. Ook heeft ze stukken van mijn nagel compleet gemist daardoor het er nu al gechipt uit ziet. Ook word er binnen gewoon gerookt en was ze constant bezig met haar telefoon. Erg jammer maar ik denk niet dat ik nog terug ga.
Roxane
2 maanden geleden
Mandy
3 maanden geleden
Leuke en aardige mensen, behalve dat m'n nagels mooi zijn ook een gezellige middag gehad. Aanrader!
Edmee
3 maanden geleden
Aanrader! Snelle en goeie service.
Anoniem
4 maanden geleden
ik was echt verdrietig van deze plaats. was vies, rotzooi,geen ontspannen,koude. wimperextensies is niet duur als krijg je 2D of 3D maar dat was niet dus voor one by one ik vind die prijs duur.
M P
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

La Vanité
Weteringplein 1
2515AH Den Haag

Bij nagelsalon La Vanité in het centrum van Den Haag kun je terecht voor een set mooie acrylnagels of gellak. En wil je een keer echt iets bijzonders? Dan kun je je eigen of nieuwe kunstnagels ook nog laten versieren met nail art of steentjes. Eigenaresse Dalisay vindt een goede sfeer en gezelligheid in de salon net zo belangrijk als het leveren van topkwaliteit en doet er dan ook alles aan om jou tijdens de behandeling op je gemak te laten voelen. Zo wordt een bezoekje aan deze salon een echte belevenis.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
13:0019:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
12:0017:00

Nagelstudio's in de buurt