La Vie Sublime Shiatsupraktijk

Martinus Nijhoffweg 18, Den Haag, 2548EP

Sorry, La Vie Sublime Shiatsupraktijk is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Pure Glamour Clinic

25 reviews
Heeswijkplein 19, 2531 HC Den Haag, Nederland

Massage City Points Rijswijk

1037 reviews
Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk

Rose Mary Sport Treatment

489 reviews
Laan van Wateringseveld 946, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,5
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al klant vanaf het begin en ga hier 1, a 2 keer per maand heen! Meestal ga ik voor de normale stoelmassage, heerlijk even een moment van ontspanning! Andere massages heb ik ook geprobeerd en allemaal aan te raden! De masseuse is vriendelijk en speelt goed in op de persoonlijke wensen van de klant! Aanrader!
Ik en mijn vriendin komen al jaren met grote tevredenheid bij La Vie Sublime. Ze heeft een passie voor haar werk, is krachtig in haar handen en is voor ons is elke behandeling van toegevoegde waarde. Ze beperkt niet alleen tot je rug of nek, ook je armen en handen e.d. komen aan bod. Soms hoef je niet eens aan te geven waar je last hebt, want ze vind veelal toch de knooppunten in je spieren. Ze staat altijd open voor een praatje en heeft zeker niet onbelangrijk, ook een gevoel voor humor. Wij zijn al me al een heel tevreden klant.
Zeer deskundig, oog voor de mens, hartelijk, inlevend. Ik kom al sinds 2007; de kwaliteit van de behandelingen is altijd uitstekend geweest.
Voelde me op mijn gemak. Ze wist precies de pijnlijke punten te vinden.
Perfecte shiatsu massage

Over

La Vie Sublime Shiatsupraktijk
Martinus Nijhoffweg 18
2548EP Den Haag

Bij La Vie Sublime aan de Martinus Nijhoffweg te Den Haag laad je je lichaam weer op met een (Shiatsu-) stoel- of ontspanningsmassage. Eigenaresse Graziella komt oorspronkelijk uit Frankrijk en heeft in 2007 haar eigen salon opgericht na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan in Shiatsu-stoelmassages op locatie. Met een flinke portie enthousiasme laat ze jou weer ontspannen zodat je weer lekker in je vel zit. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage. Energieblokkades worden opgeheven en lichamelijke en psychische klachten verminderen. Let op: in deze salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
19:0021:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
14:0016:00
DoDonderdag
19:0021:00
VrVrijdag
14:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten