Laserkliniek Haarlem

Vlietsorgstraat 15, 2012JB Haarlem
5,0
6 reviews
Vlietsorgstraat 15, 2012JB Haarlem

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik wilde mijn permante make up, de eye liner verwijderen. Ik wilde weer een bloot gezicht kunnen hebben en niet altijd opgemaakt gezicht. Na lang zoeken op internet bleek Laserkliniek Haarlem dit aan te bieden. Na uitvoerig te zijn geïnformeerd is het mij erg meegevallen. De behandeling is kort en je voelt aan alles dat Laserkliniek Haarlem gespecialiseerd is en veel ervaring heeft.
Manon
één jaar geleden
Het verwijderen van de permanente make up, m'n eyeliner vond ik eng. Roland en Andre hebben mij fantastisch geïnformeerd met uitleg en voorbeelden en met de nazorg. Het viel achteraf enorm mee en je bent in goede handen bij Laserkliniek Haarlem. 6 weken later zie ik het verschil met voor de behandeling. De eyeliner is minder hard geworden en minder zichtbaar. Ik ben weer klaar voor een nieuwe laserbehandeling.
S. Hoffer
één jaar geleden
Zeer goed en vakkundig. Ik kreeg een goede uitleg over de behandeling. Ik heb na de behandeling weinig last gehad en ziet er goed uit.
Eric
één jaar geleden
Ik had spijt van mijn PMU wenkbrauwen. Omdat ik twijfel had of ze met een laser wel weg gelaserd konden worden had ik een intake bij Roland van Laserkliniek Haarlem. Roland had een goed verhaal en duidelijke foto’s van eerder gedane behandelingen met mooi resultaat. De behandeling is snel en goed te doen. Het voelt alsof je huid een beetje verbrand is en dat is ook zo. Na 1 dag zag je niets meer van de behandeling en na 6 weken zie je al goed het resultaat. De wenkbrauwen zijn minder hard omdat er minder inkt is. Ik ben blij met Laserkliniek Haarlem en kom weer terug voor een vervolgbehandeling
Albert
één jaar geleden
Na jaren heb ik besloten mijn tatoeage te laten verwijderen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Laserkliniek Haarlem. Deskundigheid, eerlijkheid, duidelijke uitleg en de beste laser die er op de markt te verkrijgen heeft mij besloten om mij te laten behandelen door Laserkliniek Haarlem. Ik heb nu enkele behandelingen gehad en het gaat precies zoals mij verteld is. Het is een langzaam proces maar zonder schade aan de huid en de tatoeage vervaagd zoals beloofd.
Erwin Baars
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Laserkliniek Haarlem
Vlietsorgstraat 15
2012JB Haarlem

Heb je in een wilde bui misschien een keer een tatoeage laten zetten waar je nu spijt van hebt? Heb je er wel eens aan gedacht deze te laten verwijderen? Dit kan bij Laserkliniek Haarlem. Met de Ultramoderne Fotona QX-max, medische laser, laten ze door middel van laser-lichtflitsen de inktdeeltjes van de tatoeage uit elkaar spatten. Hierdoor kan het lichaam de inkt afvoeren. Daarnaast is deze kliniek ook gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make-up en ouderdomsvlekken en het met laserlicht behandelen van kalknagels. De oprichters delen een passie voor de medische en esthetische toepassing van lasertechnologie. De kliniek wordt door een gekwalificeerde arts geleid. Ze zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Mediwellness.

Maandag
11:0021:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt