Reviews

4,5
6 reviews
Ik had moeite de salon te vinden. Ik heb zeker 12 mensen gevraagd waar de kapsalon van Leon Zuidgeest was ...niemand wist het. Maar gelukkig was ik maar 3 minuten te laat, jammer dat ik toen nog een kwartier moest wachten voor ik geholpen kon worden, want ik had zoveel moeite gedaan om op tijd te zijn. Maar ik was heel tevreden met de kapster die me hielp en ze heeft mijn haar naar wens geknipt en opgekamd.
C.
4 maanden geleden
Wat een fijne salon. De dames erg aardig en deskundig. Kwamen met goede tips waar ik direct gebruik van heb gemaakt. Heel aardig en gezellig praten zonder dat ze opdringerig zijn. De was massage en de massagestoelen zijn ook echt super!
Almanda
5 maanden geleden
Sibel
7 maanden geleden
Aleksandra
2 jaar geleden
Sabine
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Leon Zuidgeest Kappers Rijswijk
prins Johan Friso promenade 82
2284DC Rijswijk

Op de Prins Johan Friso Promenade zit Leon Zuidgeest kappers. In de zeven salons in Den Haag en omgeving werken naast vader, zoon en dochter Zuidgeest diverse topstylisten. Ze onderscheiden zich door de relaxte sfeer en persoonlijke aandacht, deze zijn cruciaal voor het eindresultaat. Ze beheersen de kunst van het kijken erg goed. Ze kijken naar jou, de klant, zodat hun advies je past als een handschoen. Het team volgt regelmatig trainingen en cursussen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste trends. Er wordt gewerkt met producten van Fuente, Tigi, Fudge en Great Lengths.

Maandag
11:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt