Less hair

Suze Groenewegplantsoen 54, 1067DC Amsterdam
4,8
6 reviews
Suze Groenewegplantsoen 54, 1067DC Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Linda is gastvrij en je voelt je echt bij haar op je gemak. Ze heeft verstand van zaken en weet waar ze mee bezig is. Linda vertelt ook wat ze doet en legt alles goed uit. Ze is flexibel en je kunt haar altijd bellen voor advies. Ze is ook eerlijk en geeft ook aan of een behandeling nog nodig is dus geen onnodige kosten. Linda ziet er zelf keurig en representatief uit en haar salon is schoon dus hygiene is prima in orde.
Melissa
5 maanden geleden
Toon reactie salon...
Linda is heel vriendelijk, kundig en laat je voelt je bij haar op je gemak. Ze legde alles rondom IPL goed uit en ik was tevreden na mijn eerste behandeling.
Charlotte
7 maanden geleden
Toon reactie salon...
Helemaal blij met Linda! Linda is een lieve vrouw en heeft me ook nog goede tips gegeven. Ik ben vanaf nu vaste klant :)
Kristel Gortzak
8 maanden geleden
Toon reactie salon...
Linda is heel aardig en professioneel. De ruimte is mooi en rustgevend. Ik kan "Less Hair" zeker aanbevelen.
Ana
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Ik ben via een vriedin bij less hair terecht gekomen. Ik ben wel vaker ergens geweest maar was nooit echt tevreden. Maar nu zeker wel! Alles word duidelijk uitgelegd een vak vrouw die weet wat ze doet. Het is er schoon en je voelt je er al snel op je gemak! Ik ben met me oksels begonnen waarbij ik gelijk resultaat bij heb. Nu ook aan mijn benen begonnen. Voor kerst heb ik drie cadeau bonnen gekocht voor familie en een vriedin! Ik raad deze plek zeker aan! Ook fijn dat je altijd je auto voor de deur kwijt kan!
Danielle
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Less hair
Suze Groenewegplantsoen 54
1067DC Amsterdam

Bij Less Hair aan het Suze Groenewegplantsoen in Amsterdam kun je terecht voor duurzame ontharing door middel van IPL. In de knusse salon aan huis word je altijd door eigenaresse Linda zelf geholpen, waardoor je je al snel thuis voelt. De salon is voor iedereen toegankelijk, net zoals een kosteloos en eerlijk advies. Je kunt direct een behandeling krijgen na het intakegesprek. Wil jij dus van je ongewenste haargroei af en vind je het fijn om een persoonlijke behandeling te krijgen? Boek dan nu een afspraak!

MaMaandag
12:3020:00
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
14:0020:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
12:3015:30
ZaZaterdag
10:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt