Reviews

4,7
11 reviews
Netty
5 maanden geleden
Prima massage met amandel olie en ook aanvullingen voor bloedvaatjes. Zeer professioneel! Ook grote litekenplekken goed gemasseerd. Het mocht wel iets warmer, als je zonder bovenkleding allen een doek op je hebt en je ligt stil dan mag het wel 23-25 graden zijn.
Anoniem
7 maanden geleden
Inge
7 maanden geleden
Nek ,rug en schouders zijn weer helemaal los gemasseerd door Lewerissa! Een aanrader om er heen te gaan! Ben er heel tevreden over!!
Sarianne
8 maanden geleden
Helemaal tevreden! Lewerissa is heel vriendelijk en heel goed voor haar werk. Zat behoorlijk vast(nek en schouders)dus nu weer helemaal los! Zal haar iedereen aanbevelen!!
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lewerissa Massage
Jozef Israëlstraat 4
2923CH Krimpen aan den IJssel

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als masseuse bij bijvoorbeeld Carlton Sports & Health Centre in Scheveningen, Manhattan Hotel in Rotterdam en Hotel Des Indes in den Haag verbreedt Séverine haar horizon. Zij gaat parttime werken bij Thermen Holiday in Schiedam en leert daar wellness massages, aromamassages en hot stone massage te geven. Maar nu is haar droom van een eigen salon waarheid geworden met het openen van Lewerissa Massage aan de Jozef Israëlstraat in Krimpen aan den IJssel. Hier kun je terecht voor diverse massages.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3015:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3015:00
Vrijdag
08:0015:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt