Lijftijd

Predikherenstraat 5, 3512TL Utrecht
5,0
17 reviews
Predikherenstraat 5, 3512TL Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik vond de behandeling ontzettend fijn. Er werd vooraf gevraagd wat mijn voorkeuren waren en of ik bepaalde klachten had. De massage was ontspannend en afwisselend en er werd aandacht besteed aan mijn persoonlijke wensen. Mooie locatie ook in hartje Utrecht
Helia
6 dagen geleden
Lisette heet je warm welkom. Ze heeft kennis en geeft je goed advies. Je krijgt echt waar voor je geld. Vanwege haar deskundigheid en gezelligheid is deze salon zeker aan te bevelen. Dit wordt dan ook mijn vaste salon.
Anoniem
8 dagen geleden
Lisette geeft heerlijke ontspannen massages. Ze werkt met haar hart en met aandacht voor de klant. Ik ben zeer tevreden over haar, ze combineert professionaliteit met een zeer menselijke en warme benadering!
Anoniem
2 maanden geleden
Eerste keer bij deze salon. Er werd me meteen al gevraagd wat ik graag zou willen en waar de focus op mag liggen. Daar werd zeker gehoor aan gegeven. Ik heb advies gekregen over huidverzorging en een behandelplan meegekregen. Super leuke nuchtere dame waarbij zeker tijd is voor een praatje en een grapje. Voelde me helemaal op mn gemak. Iets meer achtergrond muziek mag er een volgende keer wel bij vind ik, maar verder hangt er een ongedwongen sfeer. Ik kom zeker nog een keer terug!
Yvonne de Gier
3 maanden geleden
In één woord: heerlijk!
Julia
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lijftijd
Predikherenstraat 5
3512TL Utrecht

In de Predikherenstraat in Utrecht zit schoonheidssalon Lijftijd. Eigenaresse Lisette is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Je kunt bij haar terecht met verschillende huidproblemen. Lisette kijkt naar wat jouw huid nodig heeft en past daar de behandeling op aan. Ze gebruikt uitsluitend producten op basis van vitamine A om de huid gezond te maken. De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse verf- en harsbehandelingen voor het gezicht. Ook kun je hier ook terecht voor een stevige ontspannende massage van gezicht of lichaam. Lisette beheerst verschillende massagetechnieken. Je zult ontspannen de salon verlaten.

Maandag
13:0021:00
Dinsdag
09:0013:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt