Predikherenstraat 5, Utrecht, 3512TL
Maandag open: 13:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
66 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Naast een heerlijke gezichtsbehandeling was het een plek waar ik tot rust kon komen, kon geniet van een massage en met een boost in mijn zelfvertrouwen de deur weer uitging
Lissete’s behandeling was professioneel en goed. Ze legde goed uit wat ze deed en wat daar het effect van kon zijn. De salon is schoon en comfortabel. Ik kom hier zeker terug.
Zeer goeie ervaring gehad voor de eerste keer. Bij de kennismaking al veel informatie gekregen en een goede indruk van wat Lisette allemaal doet. Dringt niet op producten te kopen en is niet commercieel.
It was great!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisette
5.0
49 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht

Over

Lijftijd
Predikherenstraat 5
3512TL Utrecht

In de Predikherenstraat in Utrecht zit schoonheidssalon Lijftijd. Eigenaresse Lisette is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Je kunt bij haar terecht met verschillende huidproblemen. Lisette kijkt naar wat jouw huid nodig heeft en past daar de behandeling op aan. Ze gebruikt uitsluitend producten op basis van vitamine A om de huid gezond te maken. De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse verf- en harsbehandelingen voor het gezicht. Ook kun je hier ook terecht voor een stevige ontspannende massage van gezicht of lichaam. Lisette beheerst verschillende massagetechnieken. Je zult ontspannen de salon verlaten.

MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
09:0013:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt