Lijftijd

Predikherenstraat 5, 3512TL Utrecht
4,9
31 reviews
Predikherenstraat 5, 3512TL Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jeanette
8 uur geleden
Massage geboekt voor mijn vriend, hij heeft ervan genoten! Hij heeft minder last van zijn rug
Lotte
10 dagen geleden
weer een hele fijne massage gehad! ze voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft!
Lotte
19 dagen geleden
Lijftijd is een absolute aanrader! Ik heb een heerlijke gezicht- en rug massage gehad. Lisette is een pro op het gebied van massage. Je gaat er zeker met een goed en ontspannen gevoel weg. De sfeer is prettig en ontspannen. Lisette is altijd in voor een goed gesprek, maar tijdens de massage is er ook de mogelijkheid voor stilte. Er wordt gewerkt met professionele producten die ook echt iets voor je huid kunnen betekenen. Ook is het fijn dat er na de behandeling de mogelijkheid bestaat om je huid nog wat te camoufleren met make- up producten die er ook verkocht worden. Maak een afspraak en geniet!
Myrthe van Zon
één maand geleden
Mijn eerste ontmoeting en behandeling bij Lisette was erg aangenaam. zij is erg kundig in haar werk. Mijn huid straalt weer dus het is een echte aanrader.
cigdem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Lijftijd
Predikherenstraat 5
3512TL Utrecht

In de Predikherenstraat in Utrecht zit schoonheidssalon Lijftijd. Eigenaresse Lisette is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Je kunt bij haar terecht met verschillende huidproblemen. Lisette kijkt naar wat jouw huid nodig heeft en past daar de behandeling op aan. Ze gebruikt uitsluitend producten op basis van vitamine A om de huid gezond te maken. De gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse verf- en harsbehandelingen voor het gezicht. Ook kun je hier ook terecht voor een stevige ontspannende massage van gezicht of lichaam. Lisette beheerst verschillende massagetechnieken. Je zult ontspannen de salon verlaten.

MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
09:0013:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt